Buzz

«Οι ταινίες είναι τα όνειρα που ποτέ δεν ξεχνάς». Πρώτο τρέιλερ του «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

of 10

Η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Τορόντο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ.

«Οι ταινίες είναι τα όνειρα που ποτέ δεν ξεχνάς». Πρώτο τρέιλερ του «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς είναι η ημιαυτοβιογραφική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τίτλο «The Fabelmans». Η ταινία έκανε χτες την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και απέσπασε μερικές από τις καλύτερες κριτικές, αλλά και ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Σε σενάριο του ίδιου του Σπίλμπεργκ και του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού συγγραφέα Τόνι Κούσνερ, ο οποίος κέρδισε οσκαρικές υποψηφιότητες για τα σενάρια των «Λίνκολν» και «Μόναχο», η ταινία ακολουθεί τη ζωή του σκηνοθέτη από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και την ενηλικίωσή του στην Αριζόνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θέλει να κάνει νέα ταινία με ήρωα τον Φρανκ Μπούλιτ

the fabelmans

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γκάμπριελ ΛαΜπέλ ως ο 16χρονος επίδοξος σκηνοθέτης Σάμι Φέιμπελμαν, η τετράκις υποψήφια για Οσκαρ Μισέλ Γουίλιαμς ως η καλλιτεχνική μητέρα του, Μίτζι, ο Πολ Ντέινο, ως ο πετυχημένος, επιστήμονας πατέρας του, Μπαρτ, ο Σεθ Ρόγκεν ως ο Μπένι Λόουι, ο κολλητός φίλος του Μπαρτ και οικογενειακός φίλος των Φέιμπελμαν, καθώς και ο υποψήφιος για Οσκαρ Τζατ Χερς και ο Ντέιβιντ Λιντς στον ρόλο του σκηνοθέτη Τζον Φορντ. Τη μουσική υπογράφει ο πέντε φορές βραβευμένος με Οσκαρ Τζον Γουίλιαμς.

Η ταινία «The Fabelmans» ανοίγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, και για την ώρα μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, παρακάτω.

the fabelmans