Buzz

Ο Ολιβερ Στόουν προκαλεί με το τρέιλερ του νέου του ντοκιμαντέρ «Nuclear Now»

of 10

Ο Ολιβερ Στόουν μας ζητά να επανεξετάσουμε την πυρηνική ενέργεια και τα οφέλη της σε ένα ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ο Ολιβερ Στόουν προκαλεί με το τρέιλερ του νέου του ντοκιμαντέρ «Nuclear Now»

Ο Ολιβερ Στόουν έχει πει κάποιες αμφιλεγόμενες απόψεις στο παρελθόν, όπως στο να υποστηρίζει την απόφαση του Ρώσου Πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν για τους αντι-ΛΟΑΤΚΙ νόμους που ψήφισε πίσω στο 2019, αλλά και να υπερασπίζεται τον Χάρβεϊ Γουάινστιν. Και τώρα φαίνεται πως ταράσει και πάλι τα νερά με το νέο του ντοκιμαντέρ «Nuclear Now».

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ του «Personality Crisis: One Night Only» του Μάρτιν Σκορσέζε

nuclear now

Στο πρώτο τρέιλερ βλέπουμε τον Στόουν βασικά υποστηρίζει ότι η πυρηνική ενέργεια θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση για την επίλυση της κλιματικής αλλαγής και ουσιαστικά μας ζητά να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας στην ιδέα ότι η πυρηνική ενέργεια - τόσο συνδεδεμένη με την έννοια των πυρηνικών όπλων και το καταστροφικό δυναμικό - θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για καλό. Σίγουρα αντιλήψεις οι οποίες, για άλλη μια φορά, θα προκαλέσουν πολλές και διάφορες συζητήσεις.

Το ντοκιμαντέρ «Nuclear Now» έκανε την πρεμιέρα του πέρσι στο Φεστιβάλ της Βενετίας και σύντομα ετοιμάζεται να παιχτεί και στις αμερικάνικες αίθουσες, ενώ εμείς για την ώρα μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση παρακάτω.

nuclear now