Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

of 10

Η νέα ταινία τρόμου του Ρόμπερτ Εγκερς θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Πρώτο τρέιλερ του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

Μια από τις αναμενόμενες ταινίες του 2024 είναι και το «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς. Το τρέιλερ της ταινίας προβλήθηκε στις αμερικάνικες αίθουσες πριν την ταινία «Οι Μηχανόβιοι», αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περιμένουμε αρκετά για να το δούμε και εμείς.

«Ναι, είναι τρομακτική ταινία. Είναι μια ταινία τρόμου. Είναι μια γοτθική ταινία τρόμου», έχει δηλώσει ο Εγκερς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ ένιωσε δυσαρεστημένος με την κυκλοφορία της πρώτης φωτογραφίας του Πένιγουαϊζ

nosferatu

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χουλτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρι Στάιλς που ήταν να παίξει αρχικά ένα από τους ανθρώπινους χαρακτήρες πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Επίσης μαζί του παίζει και ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος συνεργάστηκε για τρίτη φορά με τον Εγκερς μετά το «Φάρο» και τον «Ανθρωπο από τον Βορρά» στον ρόλο, μάλλον, του Βαν Χέλσινγκ.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, τον οποίο είχαμε απολαύσει ως Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Αυτό» και ταινία τρόμου «Barbarian», υποδύεται τον ρόλο του βρικόλακα, η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ - που κυριαρχεί στο τρέιλερ - τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας στην Γερμανία του 19ου αιώνα την οποία καταδιώκει ο βρικόλακας.

Το «Nosferatu» πρόκειται για το απόλυτο dream project του Εγκερς ο οποίος προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Τζάριν Μπλασκ, συνεργάστηκε και πάλι μαζί του, επιβεβαιώνοντας παλιότερα ότι η ταινία θα είναι έγχρωμη, σε στιλ που θα αναφέρεται στον Ρομαντισμό του 19ου αιώνα.

Το «Nosferatu» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.