Buzz

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ ένιωσε δυσαρεστημένος με την κυκλοφορία της πρώτης φωτογραφίας του Πένιγουαϊζ

στα 10

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ είπε πως δεν ήταν χαρούμενος για το πως το στούντιο της Warner χειρίστηκε την όλη προώθηση της ταινίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τους φανς.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ ένιωσε δυσαρεστημένος με την κυκλοφορία της πρώτης φωτογραφίας του Πένιγουαϊζ

Εναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους που έχει παίξει ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ είναι σίγουρα εκείνος του κλόουν Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Το Αυτό» του Αντι Μουσιέτι, με τις δυο ταινίες θα κερδίζουν συνολικά πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office. Μπορεί ο συγκεκριμένος ρόλος να έκανε τον Σκάρσγκαρντ αρκετά πιο γνωστό στο Χόλιγουντ, αλλά εκείνος δηλώνει δυσαρεστημένος για το πως το στούντιο της Warner αποφάσισε να κυκλοφορήσει την πρώτη εικόνα του ως τον Πένιγουαϊζ πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του κλασικού βιβλίου του Στίβεν Κινγκ.

Μιλώντας στο Esquire ο ηθοποιός δήλωσε για τον ρόλο τους ως Πένιγουαϊζ πως «όταν είσαι 26 ετών, δεν νιώθεις καθόλου νέος, αλλά τώρα, κοιτάζοντας πίσω, ήμουν παιδί. Ήταν αρκετά νωρίς στην καριέρα μου να αναλάβω κάτι που είχε τραβούσε πάνω του τόσα πολλά βλέμματα και προσδοκίες».

Ο Σκάρσγκαρντ είπε ότι το στούντιο «έκανε κάτι που ένιωθα ότι ήταν κάπως κακό» όταν κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία τόσο νωρίς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Η πρώτη εικόνα του ως Πένιγουαϊζ έκανε το ντεμπούτο του στο διαδίκτυο τον Ιούλιο του 2016, περισσότερο από ένα χρόνο πριν η πρώτη ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2017. «Ημουν τόσο απίστευτα νευρικός για να ξεκινήσω αυτή τη δουλειά και τότε το Διαδίκτυο έχει τόσες πολλές απεχθής απόψεις για την τόσο παράξενη εμφάνιση του πράγματος».

Διαβάστε ακόμα: Το σκοτεινό χέρι του θανάτου πλησιάζει. Πρώτη φωτογραφία του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

Pennywise 2017 607

Μερικοί φανς επιτέθηκαν στην ταινία «Το Αυτό» επειδή ο Πένιγουαϊζ δεν έμοιαζε όπως περίμεναν. Ο Σκάρσγκαρντ είπε ότι έχασε τον ύπνο του από τις αντιδράσεις καθώς οι θαυμαστές του τον έκαναν να καταλάβει ότι αυτό φαίνεται ηλίθιο και τελείως φτηνό. Η οργή αυτή των φανς άλλαξε ριζικά την οπτική του ως ηθοποιός.

«Μπορείς να κάνεις αυτή την ερμηνεία μόνο για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου. Ξεκλείδωσε κάτι μέσα μου. Και μου έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε πρόκληση. Τουλάχιστον, έτσι νιώθω όταν δέχομαι αυτά τα πράγματα».

Οι φανς μπορεί να μην συμφώνησαν μαζί του στην αρχή, αν και η ερμηνεία του ως Πένιγουαϊζ θα έβρισκε μεγάλη αναγνώριση και δημοτικότητα όταν το «Αυτό» κυκλοφόρησε στις αίθουσες. Τώρα ο Σκάρσγκαρντ αναλαμβάνει για άλλη μια φορά να παίξει έναν κακό του κλασικού κινηματογράφου καθώς βυθίζει τα δόντια του στον Κόμη Όρλοκ για την αναπαράσταση του «Nosferatu» του Ρομπερτ Εγκερς. Αλλά ο διανομέας Focus Features δεν κάνει το ίδιο λάθος, καθώς κρύβει όλα τα ίχνη του για το πώς μοιάζει, προς το παρόν, το βαμπίρ του Σκαρσκγαρντ.

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα με αναγνωρίσει σε αυτό. Είναι αηδιαστικός…Αλλά και ταυτοχρόνα πολύ σέξι. Παίζεις με ένα σεξουαλικό φετίχ σχετικά με τη δύναμη του τέρατος και τι σε ελκύει εσένα πάνω σε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι λίγο από αυτό θα εκλύσει και το κοινό και ταυτόχρονα θα αηδιάσει από την έλξη αυτή», είπε ο Σκάρσγκαρντ στο Esquire.

To «Nosferatu» του Ρομπερτ Εγκερς αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου αλλά μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξή που έδωσε ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ στο Esquire εδώ.