Buzz

Το σκοτεινό χέρι του θανάτου πλησιάζει. Πρώτη φωτογραφία του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

στα 10

Η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ δείχνει τρομοκρατημένη στην πρώτη φωτογραφία από τη νέα ταινία τρόμου του Εγκερς.

Το σκοτεινό χέρι του θανάτου πλησιάζει. Πρώτη φωτογραφία του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

Μια από τις αναμενόμενες ταινίες του 2024 είναι και το «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς. Και χάρη στο περιοδικό Empire έχουμε σήμερα την πρώτη φωτογραφία από την ταινία.

Δυστυχώς όσοι περίμεναν να δουν τον Μπιλ Σάρσγκαντ στον ρόλο του βρικόλακα θα απογοητευτούν, μιας και η φωτογραφία δεν δείχνει πολλά, απλά τον χαρακτήρα της Λίλι Ρόουζ-Ντεπ να δείχνει τρομοκρατημένη καθώς μια σκιά, η οποία μοιάζει με το χέρι του βρικόλακα, να της καλύπτει το πρόσωπο.

«Ναι, είναι τρομακτική ταινία. Είναι μια ταινία τρόμου. Είναι μια γοτθική ταινία τρόμου», είπε ο Εγκερς. «Και νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει μια παλιά γοτθική ταινία που να είναι πραγματικά τρομακτική εδώ και καιρό. Και νομίζω ότι η πλειονότητα του κοινού θα βρει ότι αυτό ισχύει».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Εγκερς μιλάει για τα αρκετά δύσκολα γυρίσματα του «Nosferatu»

nosferatu

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χουλτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρι Στάιλς που ήταν να παίξει αρχικά ένα από τους ανθρώπινους χαρακτήρες πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Επίσης μαζί του θα παίζει και ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος συνεργάστηκε για τρίτη φορά με τον Εγκερς μετά το «Φάρο» και τον «Ανθρωπο από τον Βορρά» στον ρόλο, μάλλον, του Βαν Χέλσινγκ.

Τέλος έχει ανακοινωθεί πως θα πρωταγωνιστεί και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, τον οποίο είχαμε απολαύσει ως Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Αυτό» και ταινία τρόμου «Barbarian», στον ρόλο του βρικόλακα, και η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, την οποία έχουμε δει στην σειρά του HBO «Euphoria», θα παίξει τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας στην Γερμανία του 19ου αιώνα την οποία καταδιώκει ο βρικόλακας.

Το «Nosferatu» πρόκειται για το απόλυτο dream project του Εγκερς ο οποίος προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Τζάριν Μπλασκ, συνεργάστηκε και πάλι μαζί του, επιβεβαιώνοντας παλιότερα ότι η ταινία θα είναι έγχρωμη, σε στιλ που θα αναφέρεται στον Ρομαντισμό του 19ου αιώνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της.