Buzz

Και ο Νίκολας Χουλτ στο «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

στα 10

Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Λίλι Ρόουζ-Ντεπ στο ριμέικ της ταινίας η οποία ξεκινάει γυρίσματα σύντομα στην Πράγα.

Και ο Νίκολας Χουλτ στο «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

Η νέα ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς, ένα ριμέικ της κλασσικής ταινίας «Nosferatu, Μια Συμφωνία Τρόμου» του Φρίντριχ Βίλχελμ Μουρνάου, έχει ήδη μπει στα πρώτα στάδια παραγωγής και το καστ συνέχεια αρχίζει να μεγαλώνει.

Τώρα σε αυτό, σύμφωνα με το Deadline, ετοιμάζεται να προστεθεί και ο Νίκολας Χουλτ, ο οποίος βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας για να αντικαταστήσει τον Χάρι Στάιλς που ήταν να παίξει αρχικά ένα από τους ανθρώπινους χαρακτήρες πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Στην ταινία έχει ανακοινωθεί πως θα πρωταγωνιστεί ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ, τον οποίο είχαμε απολαύσει ως Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Αυτό» και σύντομα θα τον δούμε και στη νέα ταινία τρόμου «Barbarian», στον ρόλο του βρικόλακα, και η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, την οποία έχουμε δει στην σειρά του HBO «Euphoria», θα παίξει τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας στην Γερμανία του 19ου αιώνα την οποία καταδιώκει ο βρικόλακας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Εγκερς σκέφτεται να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική του μετά τον «Ανθρωπο απ’τον Βορρά»

Nosferatu 607

Το «Nosferatu» πρόκειται για το απόλυτο dream project του Εγκερς ο οποίος προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Τζάριν Μπλασκ, θα συνεργαστεί και πάλι μαζί του και πως έχει μετακομίσει ήδη στην Πράγα μαζί με την οικογένειά του για να αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της. Αναμένουμε όμως σύντομα περισσότερες πληροφορίες.