Buzz

Ο Ρόμπερτ Εγκερς σκέφτεται να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική του μετά τον «Ανθρωπο απ’τον Βορρά»

στα 10

Αλλά και πάλι δεν θα έκανε μια ταινία Marvel.

Ο Ρόμπερτ Εγκερς σκέφτεται να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική του μετά τον «Ανθρωπο απ’τον Βορρά»

Η ταινία «Ο Ανθρωπος απ’τον Βορρά» ήταν σίγουρα μια από τις πιο φιλόδοξες προσπάθειες του Ρόμπερτ Εγκερς. Και παρόλο τις αρκετά θετικές κριτικές τις οποίες έλαβε, ο Εγκερς είχε δηλώσει πως ήταν απογοητευμένος από το τελικό κόψιμο της ταινίας και η αρκετά απογοητευτική πορεία της στο box office είχε ως αποτέλεσμα να τον κάνει να σκεφτεί πολύ σοβαρά κάποια πράγματα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Daily Beast, όταν ο Εγκερς ρωτήθηκε για την κακή πορεία της ταινίας στο box office, απάντησε μεταξύ αστείου και ειρωνείας πως «νομίζω ότι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μιας κακής αγοράς. Είμαι απογοητευμένος που, τρεις με τέσσερις εβδομάδες μετά, μπήκε σε video on demand επειδή έτσι γίνονται τα πράγματα στον κόσμο μετά τον covid. Αλλά τα πάει υπέροχα στο video on demand, οπότε ορίστε.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Εγκερς ετοιμάζει νέα ταινία βασισμένη στην περίοδο της Βασίλισσας Ελισάβετ

northman

Συνεχίζοντας ο Εγκερς ρωτήθηκε για το εάν θα απέφευγε να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο με τον «Ανθρωπο απ’τον Βορρά». Ο ίδιος απάντησε πως θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική του για το τι προτείνει σε κάποιο στούντιο. «Δηλαδή πως θα μπορέσω να είμαι εγώ και να επιβιώσω σε αυτό το περιβάλλον; Γιατί μπορεί να μη με θέλουν έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν θα ήθελα να σκηνοθετήσω μια ταινία της Marvel, αλλά ούτε θα ήθελα να πάρω τα δικαιώματα του “Spawn” ή κάτι παρόμοιο. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω. Αλλά ξέρω ότι όλοι είναι νευρικοί αυτή τη στιγμή. Και είναι δικαιολογημένο.»

Αλλά ο Εγκερς παραμένει περήφανος για την ταινία του. «Παρόλα αυτά εγώ και οι συνεργάτες μου κολλήσαμε και απλώς είπαμε ότι δεν θα κάνουμε κάτι για το οποίο δεν ήμασταν περήφανοι. Και το κάναμε. Αλλά σίγουρα, υπήρξαν στιγμές που αυτό ήταν δύσκολο στο post-production».