Buzz

Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Λίλι Ρόουζ-Ντεπ στο καστ του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

στα 10

Καθώς η ταινία μπαίνει σιγά σιγά στο στάδιο παραγωγής, αρχίζουν να γίνονται γνωστές ολοένα και περισσότερες πληροφορίες.

Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Λίλι Ρόουζ-Ντεπ στο καστ του «Nosferatu» του Ρόμπερτ Εγκερς

Η νέα ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς, μετά τον «Ανθρωπο απ’ τον Βόρρα», θα είναι ένα ριμέικ της κλασσικής ταινίας «Nosferatu, Μια Συμφωνία Τρόμου» του Φρίντριχ Βίλχελμ Μουρνάου. Και φαίνεται πως ετοιμάζεται σιγά σιγά να μπει στα στάδια της παραγωγής με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Σύμφωνα με το Deadline o Μπιλ Σκάρσγκαρντ, τον οποίο είχαμε απολαύσει ως Πένιγουαϊζ στις ταινίες «Αυτό» και σύντομα θα τον δούμε και στη νέα ταινία τρόμου «Barbarian», θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του βρικόλακα, ενώ η Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, την οποία έχουμε δει στην σειρά του HBO «Euphoria», βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας στην Γερμανία του 19ου αιώνα την οποία καταδιώκει ο βρικόλακας.

Διαβάστε ακόμα: Το «Nosferatu» αποκτά νέο ριμέικ από τον Ρόμπερτ Εγκερς

nosferatu 607

Το «Nosferatu» πρόκειται για το απόλυτο dream project του Εγκερς ο οποίος προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Αρχικά στην ταινία ήταν να πρωταγωνιστήσουν οι Χάρι Στάιλς και η μούσα του Ανια Τέιλορ-Τζόι, αλλά δυστυχώς λόγω άλλων υποχρεώσεων αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Επίσης ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Τζάριν Μπλασκ, θα συνεργαστεί και πάλι μαζί του και πως έχει μετακομίσει ήδη στην Πράγα μαζί με την οικογένειά του για να αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της. Αναμένουμε όμως σύντομα περισσότερες πληροφορίες.