Buzz

Μια πιο gory εκδοχή της «M3GAN» ίσως κάνει την εμφάνισή της σύντομα

of 10

Αν λατρέψατε τη νέα... κούκλα του σατανά αλλά θέλατε περισσότερο αίμα και gore στην ταινία, τότε σας έχουμε κάποια ευχάριστα νέα.

Μια πιο gory εκδοχή της «M3GAN» ίσως κάνει την εμφάνισή της σύντομα

Μπορεί το «Avatar: The Way of Water» να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου box office, αλλά η ταινία για την οποία μιλάνε οι πάντες αυτή την εβδομάδα είναι το «M3GAN». Η ταινία για μια δολοφονική Α.Ι. κούκλα κατάφερε όχι μόνο να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση του αμερικάνικου box office (και στα μέρη μας δεν τα πήγε καθόλου άσχημα φτάνοντας στην τρίτη θέση), αλλά κατάφερε να ξεπεράσει και τις αρχικές προβλέψεις εσόδων της φτάνοντας τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

H ταινία του Τζέραρντ Τζόνστον σε παραγωγή και ιστορία του Τζέιμς Γουάν, έγινε αμέσως viral με την τα social media να γεμίζουν από διάφορα memes και με τον κόσμο να μιλάει το πόσο δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά, το πόσο καλογραμμένη είναι αλλά και το ότι δεν έχει καθόλου αίμα και gore, όπως περίμεναν αρκετοί, μιας και η Universal αποφάσισε να προσελκύσει ένα νεανικό κοινό δίνοντας στην ταινία PG-13.

Διαβάστε ακόμα: Η «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι παίζει σε γεμάτες αίθουσες

m3gan

Ομως αυτό ίσως τελικά αλλάξει. Μιλώντας στου Times του Λος Αντζελες η Ακέλα Κούπερ, μια από τους σεναριογράφους της ταινίας, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ταινία δεν έχει στάλα αίμα και πως υπάρχει μια unrated εκδοχή της ταινίας στα σκαριά. «Λατρεύω την Universal και καταλαβαίνω ότι μόλις το τρέιλερ έγινε viral, ήθελαν τους έφηβους να συμμετέχουν περισσότερο και ήθελαν να μπορέσουν να τη δουν. ποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει unrated εκδοχή της. Ακουσα ότι μαγειρεύεται. Αλλά ναι είχε περισσότερο gore. Το σώμα της στο σενάριο ήταν υψηλότερο από ό,τι στην ταινία. Δεν ήταν μια σφαγή στην κλίμακα του Γκάμπριελ [από το “Malignant”], αλλά σκότωσε ένα σωρό περισσότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων μερικών χαρακτήρων που ο Τζέιμς τους ήθελε τελικά ζωντανούς. Ημουν ανελέητη, αλλά πάλι, αυτή είμαι εγώ. Το χιούμορ μου είναι εξαιρετικά σκοτεινό».

Ορίστε λοιπόν, μια «M3GAN» κομμένη και ραμμένη για ένα πιο ενήλικο κοινό, το οποίο, παρόλο που δεν είχε το gore και την βία που ίσως περίμενε, κατάφερε να διασκεδάσει αρκετά με το καμπ και τις ατάκες της.

Το «M3GAN» συνεχίζεται να παίζεται στους κινηματογράφους από την Tulip Entertainment.