Buzz

«Δεν είναι παιδί, είναι ζώο»! Ακούστε την εκκωφαντική σιωπή του «Αμνού»!

of 10

Στις 4 Νοεμβρίου, ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τις έννοιες «μητρότητα», «οικογένεια», «τρόμος», «πρωτότυπο σινεμά».

«Δεν είναι παιδί, είναι ζώο»! Ακούστε την εκκωφαντική σιωπή του «Αμνού»!

Η Μαρία και ο Ινγκβαρ ζουν με τα πρόβατά τους σε μια όμορφη, αλλά απομονωμένη φάρμα στην Ισλανδία. Οταν θα ανακαλύψουν ένα μυστηριώδες νεογέννητο, θα αποφασίσουν να το μεγαλώσουν ως δικό τους παιδί. Η αναπάντεχη προοπτική μιας νέας οικογένειας τους προκαλεί απεριόριστη χαρά, μέχρι τη στιγμή που θα τους καταστρέψει.

Αυτή είναι η υπόθεση της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους του Βαλντιμάρ Γιοχάνσον, επαγγελματία των ειδικών εφέ σε μεγάλες παραγωγές όπως το «The Tomorrow War», το «Fast and Furious 8», το «Rogue One: A Star Wars Movie» και το «Game of Thrones», την οποία έγραψε μαζί με τον θρυλικό Σιον, ποιητή, συγγραφέα και στιχουργό, μόνιμο συνεργάτη της Μπιορκ ήδη από τα χρόνια των The Sugarcubes.

Και αυτά είναι σχεδόν όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον «Αμνό», μαζί με το γεγονός ότι κέρδισε, εκ των πραγμάτων, το βραβείο Πρωτοτυπίας στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στο τμήμα Ενα Κάποιο Βλέμμα.

Lamb

Μην αφήσετε κανέναν να σας αποκαλύψει τι γίνεται σε αυτό το ρεμίξ του «Μωρού της Ρόζμαρι» με τον πιο βόρειο εφιάλτη που θα ζήσετε ποτέ... ξύπνιοι. Μόνο έτσι θα βρεθείτε στη θέση της Νούμι Ραπάς και του Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον και όλων όσων θα ζήσουν ικανοποιώντας πάση θυσία το μητρικό και πατρικό τους φίλτρο.

Δείτε παρακάτω το ελληνικό τρέιλερ του «Αμνού» και αναμονή για την έξοδο του στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου σε διανομή της Weird Wave.

lamb