Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν στο δρόμο για τα Οσκαρ

of 10

Η ηθοποιός κέρδισε το Αργυρό Κοχύλι στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν για την ερμηνεία της στο «The Eyes of Tammy Faye» και συνεχίζει την απρόσκοπτη πορεία της προς τη φετινή πεντάδα του Οσκαρ Καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου.

Η Τζέσικα Τσαστέιν στο δρόμο για τα Οσκαρ

Στο «The Eyes of Tammy Faye», η Τζέσικα Τσαστέιν υποδύεται τη θρυλική τηλεευαγγελίστρια Τάμι Φέι Μπέικερ, που μαζί με το σύζυγό της (τον υποδύεται ο Αντριου Γκάρφιλντ) δημιούργησαν μια τηλεοπτική αυτοκρατορία τη δεκαετία του '70 και οι οποίοι έγιναν περισσότερο γνωστοί εκτός Αμερικής το 2000 με το ομότιτλο ντοκιμαντέρ των Φέντον Μπέιλι και Ράντι Μπαρμπάτο.

Αγνώριστη λόγω του βαρύ μακιγιάζ στην ταινία - χρειάστηκαν 4 με 7 ώρες καθημερινά μόνο για τη μεταμόρφωσή της σε Τάμι Φέι Μπέικερ - η Τζέσικα Τσαστέιν συζητήθηκε ήδη για τα Οσκαρ από την πρώτη προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Στην αυλαία του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν κέρδισε όμως και το πρώτο βραβείο ερμηνείας για την ταινία, αφού τιμήθηκε με το Αργυρό Κοχύλι Καλύτερης Ηθοποιού.

Jessica Chastain Silver Shell

Jessica Chastain Silver Shell

Jessica Chastain Silver Shell

Jessica Chastain Silver Shell

Το «The Eyes of Tammy Faye» είναι ταυτόχρονα και μια παραγωγή της Τζέσικα Τσαστέιν, ένα από εκείνα τα προσωπικά πρότζεκτ που παθιάζουν τις σημερινές πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ και τις οδηγούν στο να δίνουν πράσινο φως σε ταινίες που διαφορετικά δεν θα γυρίζονταν ποτέ. Επόμενος σταθμός οι βραβεύσεις των κριτικών ενώσεων της Αμερικής, προπομποί για τη μεγάλη κούρσα των βραβεύσεων που θα οδηγήσουν στα Οσκαρ του 2022.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Eyes of Tammy Faye»:

The Eyes of Tammy Faye Poster

The Eyes of Tammy Faye Poster