Buzz

Τι χρειάζεται το «Avatar: The Way of Water» για να έχει κέρδη!

of 10

Είναι το «Avatar: The Way of Water» η πιο ακριβή ταινία που έγινε ποτέ; Μάλλον αν σκεφτούμε τα όσα λέει ο Τζέιμς Κάμερον για να βγάλει το στούντιο κέρδη από αυτή.

Τι χρειάζεται το «Avatar: The Way of Water» για να έχει κέρδη!

Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν ταξιδέψουμε και πάλι στο μαγικό κόσμο της Πανδώρα με την ταινία «Avatar: The Way of Water». Αλλά για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ταξίδι και να απολαύσουμε εμείς στις κινηματογραφικές αίθουσες ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Πόσο ακριβή ήταν η ταινία; Σύμφωνα με τον Κάμερον «πολύ γαμ*μένα ακριβή». Ο σκηνοθέτης μάλιστα ενημέρωσε το στούντιο ότι η ταινία αντιπροσώπευε «τη χειρότερη επιχειρηματική υπόθεση στην ιστορία του κινηματογράφου». Για να είσαι κερδοφόρος, είχε πει, «πρέπει να είσαι η τρίτη ή η τέταρτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις στην ιστορία. Μόνο τότε θα έρθουμε στα ίσια μας».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Κάμερον μετέτρεψε ιδέες που απέρριψε από το «Avatar» σε graphic novel

avatar

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βγάλει περίπου 2 με 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office. Δεν το λες και λίγα. Αλλά για να τον εμπιστευτεί το στούντιο με μια τόσο ακριβή ταινία σίγουρα πιστεύει πως όχι μόνο θα τα κερδίσει αλλά και παραπάνω. Ισως να καταφέρει να φτάσει και στην κορυφή του παγκόσμιου box office για μια ακόμα φορά.

Και μαζί με αυτά τα νέα έχουμε και ένα τελευταίο τρέιλερ από την ταινία, έτσι για να κάνει την αναμονή μας μέχρι το ταξίδι στην Πανδώρα λίγο πιο ανώδυνη. Το «Avatar: The Way of Water» κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.