Buzz

Καινούργιες φωτογραφίες από το «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

of 10

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, ας απολαύσουμε μερικές νέες φωτογραφίες της.

Καινούργιες φωτογραφίες από το «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

Με το τρέιλερ του «Ιντιάνα Τζόουνς 5», από ό,τι φαίνεται, να είναι προ των πυλών έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους περισσότερες φωτογραφίες από την ταινία.

Σύμφωνα με το Empire η ταινία ξεκινά το 1969, με τον Ιντιάνα Τζόουνς «να ζει με φόντο τη διαστημική κούρσα, αλλά η αμερικανική προσπάθεια να νικήσουν τους Ρώσους στο φεγγάρι φέρνει μαζί της μερικές άβολες αλήθειες για τον Ιντι». Αλλά ενώ ο κόσμος αγγίζει τα αστέρια, ο Ιντιάνα Τζόουνς θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τους γνωστούς εχθρούς, τους Ναζί και τον φασισμό.΄

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες εικόνες από το «Ιντιάνα Τζόουνς 5»

indiana jones 5

indiana jones 5

Επίσης οι πρώτες σκηνές της ταινίας θα δείχνουν έναν ξανανιωμένο Φορντ, χρησιμοποιώντας τη μαγεία της ψηφιακής τεχνολογίας. Αυτό αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Μάνγκολντ ο οποίος είπε πως με αυτόν τον τρόπο θέλει να τιμήσει τη παλιά τριλογία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά ταυτόχρονα και να αποτελεί το κατάλληλο σημείο για να σε βάλει στο κλίμα της νέας του περιπέτειας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Μαντς Μίκελσεν, Αντόνιο Μπαντέρας, Μπόιν Χόλμπρουκ, Σονέτ Ρενέ Γουίλσον, Τόμας Κρέτσμαν και Τόμπι Τζόουνς.

Το «Indiana Jones 5», το οποίο φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στον συγκεκριμένο ρόλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

indiana jones 5

indiana jones 5

indiana jones 5