Buzz

Ο Γκάρι Ολντμαν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική σύντομα

of 10

O σπουδαίος ηθοποιός αναφέρει πως έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα, αλλά οι καριέρες φθίνουν.

Ο Γκάρι Ολντμαν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική σύντομα

Ο Γκάρι Ολντμαν έχει μια φτιάξει μια λαμπρή καριέρα στην βιομηχανία. Ξεκινώντας από το Βασιλικό Θέατρο του Γιορκ το 1979 και περνώντας στην τηλεόραση και από εκεί στο σινεμά στον ρόλο του Sid Vicious στην ταινία του 1986 «Sid & Nancy», ο Ολντμαν πρωταγωνίστησε σε εξαιρετικές ταινίες αφήνοντας πίσω του αξιομνημόνευτους ρόλους, όπως στον «Δράκουλα», την σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», στην τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» και στην «Πιο Σκοτεινή Ωρα», ως Γουίνστον Τσόρτσιλ, όπου και κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Αλλά από ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να αποχωρήσει κι αυτός από την υποκριτική. Μιλώντας στους Times του Λονδίνου για την δεύτερη σεζόν της σειράς του Apple TV+ «Slow Horses», ο Ολντμαν δήλωσε πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική σύντομα. «Είχα μια αξιοζήλευτη καριέρα, αλλά οι καριέρες φθίνουν και έχω και άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν εκτός της υποκριτικής. Οταν είσαι νέος, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να τα κάνεις όλα αυτά και μετά περνούν τα χρόνια.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάρι Ολντμαν διαβάζει μία κακή κριτική ταινίας του και γίνεται viral!

gary oldman

Για τον Ολντμαν, η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την ηλικία του. «Του χρόνου θα γίνω 65 και τα 70 δεν είναι πολύ μακριά. Δεν θέλω να είμαι δραστήριος όταν είμαι 80. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος και με τιμή και προνόμιο να φύγω ως Τζάκσον Λαμπ [ο χαρακτήρας του στο «Slow Horses»] — και μετά να αποσυρθώ», δήλωσε ο Ολντμαν.

Αν τελικά ο ρόλος του στην σειρά θα είναι ο τελευταίος, η Apple την έχει ανανεώσει για τρίτη και τέταρτη σεζόν, οπότε η συνταξιοδότησή του μάλλον θα αργήσει ακόμα λίγα χρόνια να έρθει. Και μεταξύ του «Oppenheimer» που θα κυκλοφορήσει του χρόνου και αυτής της σειράς ίσως τον δούμε να παίζει και σε μερικούς άλλους ρόλους πριν την τελευταία του βαθιά υπόκλιση.