Buzz

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι αποκαλύπτει στοιχεία από τα γυρίσματα του «Furiosa»

of 10

«Είναι ό,τι πιο βρώμικο και το πιο αιματηρό έχω ζήσει ποτέ μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός λίγες μέρες μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι αποκαλύπτει στοιχεία από τα γυρίσματα του «Furiosa»

Το πρίκουελ του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» με τίτλο «Furiosa» σε σκηνοθεσία του Τζορτζ Μίλερ ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματά του. Και μπορεί εμείς να περιμένουμε ως το 2024 για να το δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ανια-Τέιλορ Τζόι αποκάλυψε αρκετά πράγματα από τα γυρίσματά της.

Μιλώντας στο IndieWire, η Τζόι είπε πως έκανε όλα τα stunts με τα αυτοκίνητα μόνη της και χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης. «Βρίσκομαι σε διαφορετικό πλανήτη τους τελευταίους επτά μήνες. Νομίζω ότι πρέπει να καθίσω και να προσπαθήσω να χωνέψω τι συνέβη τους τελευταίους επτά μήνες. Αλλά είμαι απίστευτα περήφανη για αυτό, και τόσο περήφανη για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, και μόνο την ποσότητα της αγάπης και της προσπάθειας και της δουλειάς που χρειάστηκε για αυτό, είμαι ενθουσιασμένη που το βλέπω».

Και συνέχισε λέγοντας «στην πραγματικότητα δεν έχω δίπλωμα οδήγησης, επομένως δεν μπορώ να οδηγήσω πουθενά, ούτε σε αυτοκινητόδρομο, δε μπορώ να παρκάρω, αλλά αν χρειάζεται να κάνω ένα ζουμερό 180 με ένα φορτηγό, μπορώ να το κάνω και να μην χτυπήσω το συνεργείο, κάτι που είναι υπέροχο. Ισως αργότερα πάρω ένα δίπλωμα οδήγησης και μετά θα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί τότε μπορώ να παίξω. Αλλά όσον αφορά για το πρώτο αυτοκίνητό μου, νομίζω ότι κακόμαθα με τα οχήματα του “Mad Max”.»

Τέλος η Τζοι χαρακτήρισε το «Furiosa» ως το «πιο βρώμικο και το πιο αιματηρό γύρισμα που έζησα ποτέ μου, και αυτό λέει ειλικρινά κάτι.»

Διαβάστε ακόμα: Περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή του «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ

furiosa main

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον Πολέμαρχο Ντεμέντους. Ταξιδεύοντας στην έρημο συναντούν την Ακρόπολη στην οποία κυβερνά ο Immortal Joe. Καθώς οι δύο Τύραννοι πολεμούν για κυριαρχία, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της.»

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Φουριόζα, Κρις Χέμσγουορθ (ο οποίος εδώ θα παίξει τον ρόλο του κακού) και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. To σενάριο το έχει γράψει ο Μίλερ μαζί με τον Νικ Λαθούρις.

Το «Furiosa» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 24 Μαΐου του 2024.