Buzz

Oh, hi Bob! Το «The Room» αποκτά ριμέικ με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Οντενκερκ

of 10

Κι όλα αυτά γίνονται για καλό σκοπό...

Oh, hi Bob! Το «The Room» αποκτά ριμέικ με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Οντενκερκ

Η ταινία του 2003 «The Room» του Τόμι Γουιζό έχει αφήσει το δικό της, περίεργο, αποτύπωμα στην κινηματογραφική ιστορία. Θεωρείτε από αρκετούς μια από τις χειρότερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ, αλλά δεν την έχει σταματήσει για να εμπνεύσει διάφορα πράγματα όλα τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων sold-out μεταμεσονύχτιων προβολών, μιας λυσσασμένης καλτ λατρείας από τους φανς της και μιας πολύ αναγνωρισμένης ταινίας το «The Disaster Artist».

Και φέτος το «The Room» γιορτάζει τα 20 του χρόνια. Και φαίνεται πως για να το γιορτάσει ήδη ετοιμάζεται ένα περίεργο ριμέικ της ταινίας με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Μπομ Οντενκερκ στον ρόλο του Τζόνι (τον χαρακτήρα που έπαιξε ο Γουιζό).

Διαβάστε ακόμα: Oh, hi Batman. O Τόμι Γουιζό θέλει να παίξει τον Τζόκερ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα γίνονται εξ ολοκλήρου μπροστά από μια πράσινη οθόνη, ενώ η παραγωγή πρόκειται να ωφελήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται amfAR, The Foundation for AIDS Research. Η οργάνωση Acting For a Cause εμπλέκεται επίσης στην παραγωγή, αν και δεν είναι σαφές εάν επωφελούνται επίσης από τις όποιες δωρεές.

Ο Μπράντο Κρόφορντ, ο ιδρυτής του Acting For a Cause, πρόκειται να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, μαζί με τους ηθοποιούς Κάμερον Κάσκι, Αρτούρο Κάστρο και Μπέλα Χίθκορ. Τέλός το Acting for a Cause σκοπεύει να ξαναγράψει τη μουσική της ταινίας από την αρχή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας του συγκεριμένου ριμέικ, αλλά είμαστε σίγουροι σύντομα θα έχουμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες.