Buzz

Το τέλος της καριέρας του Γούντι Αλεν (και όλα όσα συζήτησε μαζί του ο... Αλεκ Μπόλντγουιν)

of 10

Μια συνέντευξη που προκάλεσε σάλο πριν γίνει, μια ευκαιρία για τον Γούντι Αλεν να δηλώσει το (περίπου) τέλος της καριέρας του.

Το τέλος της καριέρας του Γούντι Αλεν (και όλα όσα συζήτησε μαζί του ο... Αλεκ Μπόλντγουιν)

«Θα κάνω το περισσότερο ακόμη μια ταινία. Ο ενθουσιασμός έχει χαθεί.»

Με αυτά τα λόγια, ο Γούντι Αλεν ανακοινώνει αυτό που μοιάζει με το τέλος της υπερ-παραγωγικής καριέρας του. Ακούστηκαν στη συνέντευξη που του πήρε ο Αλεκ Μπόλντγουιν, πρωταγωνιστής του «Alice» το 1990, του «Στη Ρώμη με Αγάπη» του 2012 και του «Θλιμμένη Τζάσμιν» του 2013, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

αλεψ

Ο Γούντι Αλεν αποκάλυψε ότι γυρίζει την επόμενη ταινία του, την 50η της φιλμογραφίας του, στο Παρίσι και ότι αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία της καριέρας του.

«Παλιότερα όταν έκανα ταινίες έβγαιναν στις αίθουσες όλης της χώρας. Τώρα κάνεις μια ταινία και μένει μόνο δυο εβδομάδες στα σινεμά. Αντε έξι εβδομάδες, ή τέσσερις αν είσαι ατυχος και μετά πηγαίνει κατευθείαν σε streaming... Δεν είναι το ίδιο. Δεν μου προκαλεί ενθουσιασμό.»

αλεκ

Η απόφαση του Αλεκ Μπόλντγουιν να πάρει συνέντευξη από τον Γούντι Αλεν προκάλεσε στο ακουσμά της εντύπωση, καθώς και οι δύο είναι αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Ο Γούντι Αλεν λόγω των διαχρονικών κατηγοριών για την κακοποίηση της θετής του κόρης, Ντίλαν Φάροου και ο Μπόλντγουιν μετά την τραγωδία που συνέβη στο γύρισμα του «Rust», δικής του παραγωγής, όταν σκότωσε - χωρίς να γνωρίζει ότι το όπλο ήταν γεμάτο - με ένα όπλο την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Αλεκ Μπόλντγουιν απέφυγε τα «δύσκολα» θέματα, δηλώνοντας απλά πως οι ταινίες του Γούντι Αλεν είναι «ένα ζεστό μπάνιο που κάνει τα πάντα να μοιάζουν οκ».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συζήτηση των Αλεκ Μπόλντγουιν - Γούντι Αλεν: