Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Personality Crisis: One Night Only»

O Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί ένα ντοκιμαντέρ εν μέρη συναυλία, εν μέρη βιογραφικό της ζωή του frontman του New York Dolls Ντέιβιντ Γιοχάνσεν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Personality Crisis: One Night Only».

«The Little Mermaid»

Το πρώτο τρείλερ της «Μικρής Γοργόνας» μας ζητά να γίνουμε part of her world. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Little Mermaid».

«Beef»

Οι Στίβεν Γιούν και Αλι Γουόνγκ πρωταγωνιστούν στην σειρά του Netflix ως δυο άγνωστοι με road rage οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον.

«Only Murders In The Building Season 3»

Η Μέριλ Στριπ κάνει την πρώτη εμφάνισή της στο teaser της τρίτης σεζόν της πετυχημένης σειράς του Disney+.

«Stop Making Sense»

H ταινία του Τζόναθαν Ντεμί με την συναυλία των Talking Heads το 1984 αποκτά το 4Κ restoration που της αξίζει.

«Ruby Gillman, Teenage Kraken»

Η νέα ταινία της DreamWorks μιλα έφηβη που θέλει απεγνωσμένα να κάνει φίλους στο γυμνάσιό και ανακαλύπτει, παρά τις επιθυμίες της μητέρας της, ότι είναι η κληρονόμος του θρόνου των πολεμιστών βασιλισσών Kraken που κυβερνούν τις επτά θάλασσες.

«Mrs. Davis»

Στη νεά σειρά του Ντέιμον Λίντελοφ πρωταγωνιστεί μια καλόγρια πολεμίστρια η οποία τα βάζει με ένα σατανικό Α.Ι.

«BlackBerry»

Η ταινία μιλά για την άνοδο και την πτώση του BlackBerry, του πρώτου smartphone στον κόσμο.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.