Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Milky Way»

Οι αιθέριες εικόνες από τον γαλαξία της πολυαναμενόμενης σειράς του Βασίλη Κεκάτου μάς απογειώνουν... Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Poor Things»

Νέο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Ανάμεσα σε πολλά, δείτε τον Μαρκ Ράφαλο να φωνάζει «Bellaaaaa» στην Εμα Στόουν σε μία σαρκαστική αναφορά στο «Λεωφορείο ο Πόθος»... Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Coup de Chance»

H 50ή ταινία του Γούντι Αλεν θα βγει στις γαλλικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου, κάνοντας ίσως πριν μια βόλτα από το Φεστιβάλ Βενετίας. Αυτές είναι οι πρώτες της εικόνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Expend4bles»

Νέο αίμα έρχεται στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία γυρίστηκε και στην Θεσσαλονίκη, που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Talk To Me»

H νέα ταινία τρόμου του στούντιο Α24 είναι η απάντηση της Αυστραλίας στο «Evil Dead» του Σαμ Ράιμι.

«The Witcher Season 3»

Η τελευταία σεζόν με τον Χένρι Κάβιλ ως Γκέραλτ της Ρίβια θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο να κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 29 Ιουνίου.

«Insidious: The Red Door»

Ενά νέο κεφάλαιο στο franchise τρόμου με τον Πάτρικ Γουίλσον να σκηνοθετεί και να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Ρόουζ Μπερν.

«Bird Box Barcelona»

Το σύμπαν της ταινίας του Netflix με την Σάντρα Μπούλοκ μεγαλώνει και αυτή την φορά μας ταξιδεύει στην Βαρκελώνη.

«Bottoms»

H σκηνοθέτης του «Shiva Baby» Εμα Σέλιγκμαν επιστρέφει με μια lgbtq ιστορία ενηλικίωσης.

«Lumberback The Monster»

Ο Ιάπωνας auteur Τακάσι Μίικε, γνωστός, ανάμεσα σε άλλα, για το «Audition», επιστρέφει με μια νέα ταινία στην οποία ένας ψυχοπαθής δολοφόνος έρχεται αντιμέτωπος με έναν κατά συρροή δολοφόνο.

«Sympathy For The Devil»

Ο Νίκολας Κέιτζ παίζει τον ρόλο ενός τρελού ο οποίος τρομοκρατεί έναν οδηγό ο οποίος σπεύδει στο νοσοκομείο για να παρακολουθήσει τη γέννηση του παιδιού του.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.