Ο Ρότζερ Γουότερς, ιδρυτής και κεντρικός στιχουργός των θρυλικών Pink Floyd, συνδυάζει τις επικές και προσωπικές στιγμές της μπάντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις στην κινηματογράφηση σήμερα. Βασισμένο στο μοναδικό concept album, το «Roger Waters: The Wall» μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία concept ταινία: μια καθηλωτική εμπειρία συναυλίας, ένα road movie του Ρότζερ Γουότερς βασισμένο στο παρελθόν και μία συνταραχτική αντιπολεμική ταινία για τις επιπτώσεις του πολέμου στον κόσμο αλλά και ακόμα στον ίδιο τον Ρότζερ Γουότερς.


Η παραγωγή του "Roger Waters: The Wall" έγινε από τον Νάιτζελ Γκόντριτς (Radiohead, Beck, Πολ ΜακΚάρτνεϊ) και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία. Το soundtrack αποτελεί το απόλυτο ενθύμιο της συναυλίας, όχι μόνο για όσους την παρακολούθησαν, αλλά και για όσους δεν πήγαν και για όσους μπορεί ν’ ανακαλύπτουν για πρώτη φορά το θρυλικό «The Wall». Το σόου παρακολούθησαν πάνω από 4.5 εκατομμύρια άνθρωποι, σε 4 ηπείρους σε παραπάνω από 200 συναυλίες, μερικές εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν και στην Ελλάδα. Μάλιστα, το «The Wall Live» έγινε η πιο πετυχημένη παγκοσμίως περιοδεία solo καλλιτέχνη στην ιστορία της μουσικής.

Roger Waters The Wall

Roger Waters The Wall

Η προβολή αποκλειστικά στα Village Cinemas σε Dolby Atmos, με τον απόλυτα καθαρό και σε 360 μοίρες ήχο, αναπαριστά με τον πληρέστερο τρόπο τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους.

Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες και τις αίθουσες στις οποίες θα προβληθεί το «Roger Waters - The Wall».

Roger Waters The Wall