Ταινίες

Ο Πίνκι και οι Πειρατές

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama

Τζον Αντρεας Αντερσεν, Λίζα Μαρί Γκαμλέμ

3 στα 10

Περιπέτεια νορβηγικής παραγωγής με ήρωα έναν πασίγνωστο (στην πατρίδα του) χαρακτήρα που έχει δώσει μέχρι σήμερα, θεατρικά, βιβλία, τραγούδια και τηλεοπτικές σειρές

Ο Πίνκι και οι Πειρατές
Που παίζεται; Διάλεξε αίθουσα και ώρα προβολών σε όλη την Ελλάδα Που παίζεται;
Ο Πίνκι και οι Πειρατές

Μαζί με τον τρομερό πειρατή Μαυροδόντη, θρύλο των επτά θαλασσών, ο μικρός Πίνκι μαζί με το κορίτσι του, την Ρέιβεν ξεκινούν μία συναρπαστική περιπέτεια προς το εξωτικό βασίλειο της Λάμα Ράμα όπου βρίσκεται κρυμμένος ο θρυλικός θησαυρός του Βασιλιά Ρούφους. Oμως ο Πίνκι έχει έναν τελείως διαφορετικό θησαυρό στο μυαλό του αφού αναζητά τον εξαφανισμένο πατέρα του.

Μπορεί ο «Kaptein Sabeltann» να είναι εδώ και δεκαετίες ένας από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών στη Νορβηγία, αλλά η φήμη του στον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι εξίσου μεγάλη. Αυτή εδω η ταινία (γυρισμενη το 2014) δοκιμάζει να μεταφέρει τις περιπέτειές του στην μεγάλη οθόνη σε μια ταινία που έχει μεν production value, αλλά που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά, αφού η ιστορία είναι εξαιρετικά απλοϊκή, βρίθει από κλισέ και το επίπεδο του χιούμορ είναι σε αυτό της... πορδής -ένας ήχος που ακουγεται συχνά στην ταινία.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.