Συνέντευξη

Ο Μανούσος Μανουσάκης και οι ηθοποιοί του μιλούν στην κάμερα του Flix για το «Ουζερί Τσιτσάνης»

στα 10

Ο δημιουργός και οι ηθοποιοί του «Ουζερί Τσιτσάνης» μιλούν για τη σημασία του να ερωτεύσαι τόσο δυνατά ώστε αυτό να σημαίνει αντίσταση.

Ο Μανούσος Μανουσάκης και οι ηθοποιοί του μιλούν στην κάμερα του Flix για το «Ουζερί Τσιτσάνης»

Ενα απόγευμα του Νοεμβρίου, δύο Ελλάδες - όχι και τόσο άγνωστες μεταξύ τους - έμελλε να συναντηθούν με φόντο τα Εξάρχεια του σήμερα, καθώς όλοι οι συντελεστές του «Ουζερί Τσιτσάνης», της νέας ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη αφηγήθηκαν μια ιστορία που ξεκινάει από τα χρόνια της Κατοχής και με κάποιον - περίεργο, σίγουρα ειρωνικό - τρόπο μοιάζει να συνεχίζεται ακόμη και σήμερα...

Μπροστά στην κάμερα του Flix, ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για την επιστροφή του στο σινεμά, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου για την αγωνία της ενσάρκωσης του Βασίλη Τσιτσάνη, η Ξανθή Γεωργίου για όλα όσα έκρυβε στην πραότητά της η Ζωή Τσιτσάνη, η Βασιλική Τρουφάκου για τις δωρικές λαϊκές τραγουδίστριες της εποχής, ο Θέμης Καραμουρατίδης για την αναμετρησή του με τον μεγάλο δημιουργό στη μουσική της ταινίας και τέλος ο Χάρης Φραγκούλης και η Χριστίνα Χειλά Φάμελη για ένα μεγάλο έρωτα σαν αυτό που καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μόνο όταν τον ζήσουμε.

Ολοι όμως μίλησαν και για το επίκαιρο μιας ιστορίας που ξεκίνησε από το ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη και αφηγείται την προσπάθεια νέων ανθρώπων να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν και να επιβίωσουν μέσα σε μια σκοτεινή εποχή - τότε και τώρα με άλλες ίσως αναλογίες, αλλά με τον ίδιο επιτακτικό τρόπο.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Ουζερί Τσιτσάνης».

Δείτε το βίντεο:


Το «Ουζερί Τσιτσάνης», μια παραγωγή της Τηλεκίνησης ΑΕ και συμπαραγωγή του OTE TV, Σάμπυ Μιωνή, Topcut - Modiano AΕ και Μανούσου Μανουσάκη θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου 2015 από την Feelgood Entertainment και θα κάνει πρώτη τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV το 2016.

Διαβάστε περισσότερα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» στο επίσημο site της ταινίας. ή στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook.

Ουζερί Τσιτσάνης

Διαβάστε και δείτε ακόμη