Θέματα

To 2015 είναι εδώ και αυτές είναι οι ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε!

στα 10

Από τον «Πόλεμο των Αστρων» μέχρι τον Γιώργο Λάνθιμο και από τους «Αvengers» μέχρι τον Γκας Βαν Σαντ, αυτές είναι οι ταινίες που υπόσχονται ένα φιλόδοξο κινηματογραφικό 2015.

To 2015 είναι εδώ και αυτές είναι οι ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε!

Ο,τι ακολουθεί δεν είναι φυσικά μια εξαντλητική λίστα των ταινιών που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015, ειδικά όταν για τις περισσότερες ευρωπαϊκές ταινίες δεν υπάρχουν προγραμματισμένες ημερομηνίες εξόδου στις αίθουσες σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Αμερική. Ταινίες - γεγονότα, αγαπημένοι σκηνοθέτες, μεγάλα στοιχήματα και φιλόδοξα πρότζεκτς ανοίγουν, ωστόσο, το χορό για όλα όσα θα δούμε και θα συζητήσουμε τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε...

Star Wars VII: The Force Awakens 424

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς

Με ημερομηνία εξόδου τις 18 Δεκεμβρίου του 2015, το νέο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» έρχεται ακριβώς τη στιγμή που ο μύθος πρέπει με κάθε τρόπο να κρατηθεί ζωντανός. Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς αποτελεί μια κάποια εγγύηση, το αυθεντικό καστ επιστρέφει για να τιμήσει τη saga και όλοι αναρωτιούνται αν στο τέλος μια ολόκληρη νέα γενιά θα «τσιμπήσει» στην ιδέα, επανεκκινώντας το franchise από την αρχή. Για την ώρα είναι και επίσημα το πιο πολυαναμενόμενο φιλμ του 2015 και αυτό που θα ρίξει (αστερό)σκονη στο box-office, αλλά σε κάθε περίπτωση μηδένα προ τους τέλους μακάριζε.

Δείτε τους νέους ήρωες και το πρώτο teaser trailer του «Star Wars: Episode VII: The Force Awakens» εδώ.

The Hateful Eight 424

The Hateful Eight του Κουέντιν Ταραντίνο

Εχοντας περάσει από τα σαράντα κύματα, το «The Hateful Eight» βρίσκεται επιτέλους στα γυρίσματά του και θα βγει στις αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου του 2015 για να επιβεβαιώσει πως κάθε νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι ένα γεγονός από μόνη της. Φυσική συνέχεια του «Django Unchained» και μιας φιλμογραφίας που δεν φοβήθηκε ποτέ τα genres, όλοι ελπίζουν ο Ταραντίνο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Διαβάστε την υπόθεση, το πλήρες καστ και λεπτομέρειες για το «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο εδώ.

Avengers: Age of Ultron 424

Avengers: The Age of Ultron του Τζος Γουίντον

Οταν ο Τόνι Σταρκ προσπαθεί να αναβιώσει ένα ειρηνευτικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε αναστολή, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά και οι πιο Δυνατοί Ηρωες της Γης, ανάμεσά τους ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Hulk, η Μαύρη Χήρα και ο Hawkeye εμπλέκονται στη δυσκολότερη δοκιμασία, με διακύβευμα τη μοίρα του πλανήτη. Ποσώς μας ενδιαφέρει εφόσον οι δεύτεροι «Avengers» υπογράφονται από τον Τζος Γουίντον και δεν δείχνουν να έχουν χάσει τίποτα από το χιούμορ, την ποπ ατμόσφαιρα και τη δράση που τους έκανε διάσημους. Η ημερομηνία εξόδου είναι η Πρωτομαγιά του 2015 και το σφυρί του Thor σε ασφαλή χέρια...

Διαβάστε την αναλυτική υπόθεση του «Avengers: Age of Ultron» και δείτε το πρώτο του τρέιλερ εδώ.

Knight of Cups 424

Knight of Cups του Τέρενς Μάλικ

Μετά από χρόνια ανυπομονησίας, μια από τις πολλές ταινίες που γυρίζει ταυτόχρονα ο Τέρενς Μάλικ είναι έτοιμη. Ο τίτλος της είναι «Knight of Cups», ετοιμάζεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της το Φεβρουάριου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και βρίσκει τον Κρίστιαν Μπέιλ, την Κέιτ Μπλάνσετ και η Νάταλι Πόρτμαν στο κέντρο μιας υπαρξιακής αναζήτησης για τη σημασία του να είσαι διάσημος. Η προηγούμενη ταινια του Τέρενς Μάλικ «To the Wonder» δεν βγήκε ποτέ στις αίθουσες, ελπίζουμε εδώ να είμαστε πιο τυχεροί.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και διαβάστε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το «Knight of Cups».

Spectre 424

Spectre του Σαμ Μέντες

H 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα, προετοιμάζοντας τη μεγάλη έξοδό της στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Απαντες οι εμπλεκόμενοι - από τον Σαμ Μέντες μέχρι τον Ντάνιελ Κρεγκ και από τη Μόνικα Μπελούτσι μέχρι τον Ντέιβ Μπαουτίστα - είναι σίγουροι πως το «Spectre» θα ξεπεράσει την επιτυχία του «Skyfall» και κανείς δεν μπορεί πραγματικά να τους φέρει αντίρρηση.

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι παίζουν στο «Spectre» και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το φιλμ.

Fifty Shades of Grey 424

Fifty Shades of Grey της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον

Δεν είναι ότι καιγόμαστε να το δούμε, αλλά πάλι δεν είναι δυνατόν να μην αγωνιάς να δεις τι ακριβώς θα συμβεί τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου παγκοσμίως, όταν το soft-porn λογοτέχνημα της Ε.Λ. Τζέιμς θα ζωντανέψει ολοκληρωτικά στη μεγάλη οθόνη «σκανδαλίζοντας» το mainstream κοινό; Δεν περιμένουμε πολλά, αλλά με αναμφισβήτητο τον τίτλο μιας από τις ταινίες - event του 2015, o ημίγυμνος Τζέιμι Ντόρναν είναι μια κάποια υπόσχεση.

Διαβάστε αναλυτικά τον kinky τρόπο με τον οποίο θα γιορτάσετε φέτος τον Αγιο Βαλεντίνο.

Inherent Vice 424

Inherent Vice του Πολ Τόμας Αντερσον

O Πολ Τόμας Αντερσον διασκευάζει Τόμας Πίντσον ξαναγράφοντας σε 70mm τη σύγχρονη αμερικανική ιστορία. Χοακίν Φίνιξ, Ρις Γουίδερσπουν, Τζος Μπρόλιν, Οουεν Γουίλσον και όλα όσα θα αγαπάμε για πάντα στον σκηνοθέτη του «Magnolia» και του «The Master», ελπίζοντας πως και αυτή τη φορά δεν θα μας απογοητεύσει...

Δείτε τις πρώτες εικόνες και φωτογραφίες από το «Inherent Vice» του Πολ Τόμας Αντερσον.

Silence 424

Silence του Μάρτιν Σκορσέζε

O Μάρτιν Σκορσέζε διασκευάζει το ομώνυμο μυθιστόρημα του Σουσάκου Εντο, με πρωταγωνιστή τον Αντριου Γκάρφιλντ και γυρίσματα στην Ιαπωνία σε αυτό που και ο ίδιος έχει ομολογήσει πως είναι ένα από τα μεγάλα όνειρα της ζωής του. Κανείς δεν γνωρίζει αν η ταινία θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο 2015, αλλά καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί αν όντως ο Σκορσέζε δεν φοβηθεί την ιαπωνική γλώσσα και το κατά μεγάλο μέρος ιαπωνικό καστ, τότε μπορούμε να μιλάμε ήδη για μια από τις ταινίες της χρονιάς.

Διαβάστε εδώ όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε.

The Lobster 424

The Lobster του Γιώργου Λάνθιμου

Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, σε σενάριο του ίδιου και του Ευθύμη Φιλίππου, με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Τζον Σ. Ράιλι, Λέα Σεντού και Μπεν Γουίσο ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήριά της soon in a theatre near you. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα για την ώρα, αφού το φιλμ ολοκληρώνεται κάτω από απόλυτη μυστικότητα, αλλά θα συζητηθεί όσο λίγα μέσα στο 2015.

Διαβάστε εδώ την υπόθεση, το καστ και όλα όσα γνωρίζουμε για το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου.

The Walk 424

The Walk του Ρόμπερτ Ζεμέκις

H ιστορία του Φιλίπ Πετίτ που διέσχισε πάνω σε ένα σύρμα τους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, φρέσκια από το Οσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ του Τζέιμς Μαρς «Man on Wire» βρίσκει τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ να ζωντανεύει το «αμερικάνικο όνειρο» σηματοδοτώντας ταυτόχρονα και την επιστροφή του Ρόμπερτ Ζεμέκις σε κάτι που θα μπορούσε να είναι... επιτυχία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε τις πρώτες εικόνες από το «The Walk».

Far from the Madding Crowd 424

Far from the Madding Crowd του Τόμας Βίντερμπεργκ

Ο Τόμας Βίντερμπεργκ διασκευάζει Τόμας Χάρντι (πέντε δεκαετίες μετά το φιλμ του Τζον Σλέσινγκερ με την Τζούλι Κρίστι) με την Κάρι Μάλιγκαν και τον Ματίας Σένερτς σε αυτό που θα μπορούσε να είναι η ταινία που θα μας ραγίσει για πάντα την καρδιά. Το τρέιλερ και οι πρώτες εικόνες υπόσχονται πολλά, ο Βίντερμπεργκ έρχεται κατευθείαν από το «Κυνήγι» και αν τίποτα δεν πάει στραβά, μπορείς να στοιχηματίσεις από τώρα για το ρομάντζο της χρονιάς.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ και φωτογραφίες από το «Far from the Madding Crowd».

Carol 424

Carol του Τοντ Χέινς

Το «Carol» αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος «The Price of Salt» της Πατρίσια Χάισμιθ και παρακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής πωλήτριας σε πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης που ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή κι ερωτεύεται μια πολύ μεγαλύτερή της, παντρεμένη γυναίκα. Η ιστορία εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’50, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ρούνι Μάρα περιμένουν υπομονετικά να γίνουν icons στα χέρια του σκηνοθέτη του «Far from Heaven» και του «I'm Not There».

Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το «Carol».

Chevalier 424

Chevalier της Αθηνάς Τσαγγάρη

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Οταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής. H Αθηνά Τσαγγάρη επιστρέφει, πέντε χρόνια μετά το «Attenberg» στην τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της, σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και all-star cast με Βαγγέλη Μουρίκη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη και Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε περισσότερα για το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη.

The Sea of Trees 424

The Sea of Trees του Γκας Βαν Σαντ

Σε σενάριο του Κρις Σπάρλινγκ («Buried»), το «The Sea of Trees» του Γκας Βαν Σαντ αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που ταξιδεύει μέχρι το Ορος Φούτζι με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του σε ένα δάσος περισσότερο γνωστό ως «Suicide Forest». Εκεί θα συναντήσει έναν Ιάπωνα ο οποίος μετά από μια αποτυχημένη αυτοκτονία προσπαθεί να βρει τρόπο να βγει από το δάσος. Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και Κεν Γουατανάμπε αναλαμβάνουν τους κεντρικούς ρόλους και ο Βαν Σαντ ελπίζει πως εδώ χτυπάει φλέβα για ένα υπαρξιακό δράμα ανεξάρτητων αλλά και οσκαρικών προδιαγραφών.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «The Sea of Trees» εδώ.

Macbeth 424

Macbeth του Τζάστιν Κερζέλ

O Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ κάνουν τη διασκευή αυτή του «Μάκβεθ από τον Τζάστιν Κερζέλ, τον σκηνοθέτη που πριν τρία χρόνια έτρεψε σε φυγή τους λιγόψυχους στην προβολή του θαυμάσιου «Snowtown» στο Φεστιβάλ Καννών του 2011, ένα γεγονός από μόνο του. Πιστό στο αυθεντικό κείμενο, φετιχοποιεί αυτόματα τον Σαίξπηρ προκαλώντας ρίγη στους κλασικιστές και μη.

Διαβάστε περισσότερα για το «Μάκβεθ» του Τζάστιν Κερζέλ.

Untitled Cold War Thriller Spielberg 424

Untitled Cold War Spy Thriller του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το όνειρο του Στίβεν Σπίλμπεργκ να κάνει μια ταινία για τον Ψυχρό Πόλεμο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα στην ατιτλοφόρητη ακόμη ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2015 με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς και, μαζί του, την Εϊμι Ράιαν, τον Αλαν Αλντα, τον Μαρκ Ράιλανς, την Ιβ Χιούσον (κόρη του Bono που είδαμε πρόσφατα στο «The Knick») και, από γερμανικής πλευράς, τον Σεμπάστιαν Κοχ, μια και το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίζεται στο Βερολίνο και πρόκειται για γερμανική συμπαραγωγή. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και τοποθετείται στη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και τη Μόσχα, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Τζόελ και ο Ιθαν Κοέν, μαζί με τον Βρετανό σεναριογράφο Ματ Τσάρμαν. Η υπόθεση, βασισμένη σε πραγματική ιστορία, παρακολουθεί έναν Αμερικανό δικηγόρο, τον Τζέιμς Ντόνοβαν, που εξαναγκάζεται να συνεργαστεί με τη CIA για τη διάσωση ενός πιλότου, του Φράνσις Γκάρι Πάουερς, που έχει παγιδευτεί στη Ρωσία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ατιτλοφόρητη ακόμη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

The Hunger Games - Mockingjay Part 2 424

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 του Φράνσις Λόρενς

Το δεύτερο μέρος του «Mockingjay» κλείνει μια για πάντα το κινηματογραφικό σύμπαν των «Αγώνων Πείνας» σε αυτό που όλοι αναμένουν ως την καλύτερη, πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο female power ταινία της σειράς. Εξασφαλισμένη εμπορική επιτυχία, ακόμη ένας χρόνος αφιερωμένος στην Τζένιφερ Λόρενς, μια ακόμη saga που θα ολοκληρωθεί με κοσμοσυρροή και πολλαπλές αναλύσεις για τη θέση της στην κινηματογραφική ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για την τελική πράξη του «The Hunger Games» εδώ.

Arabian Nights 424

Arabian Nights του Μιγκέλ Γκόμες

Οι «Χίλιες και Μία Νύχτες» κατά τον Μιγκέλ Γκόμες (θυμηθείτε τον υπέροχο «Χαμένο Παράδεισο») θα είναι μια μάλλον απροσδόκητη, προσωπική μεταφορά ενός από τα πιο κλασσικά αναγνώσματα του αραβικού κόσμου, μια συλλογή από ιστορίες από την βόρεια και δυτική Αφρική που αντλούν τις ρίζες τους στο ισλαμικό φολκλόρ και που απέκτησαν στην πορεία την μορφή ενός βιβλίου. Η ανάγνωση του Γκόμες όμως στις ιστορίες αυτές, προφανώς δεν θα είναι κλασσική, αφού σύμφωνα με τις προθέσεις του σκηνοθέτη, θα μεταφέρει κάποιες από αυτές στην σύγχρονη Πορτογαλία της οικονομικής κρίσης, δημιουργώντας τραγικές, αστείες, φαντασιακές ιστορίες που εμπνέονται απ' ευθείας από την πραγματικότητα της χώρας του όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Διαβάστε περισσότερα για το «Arabian Nights» του Μιγκέλ Γκόμες.

Tomorrowland 424

Tomorrowland του Μπραντ Μπερντ

H Κέισι ανακαλύπτει τυχαία μια μυστηριώδη καρφίτσα με μαγικές δυνάμεις και το κλειδί που ανοίγει την πόρτα σε ένα φουτουριστικό κόσμο, στον οποίο θα συναντήσει έναν ερημίτη εφευρέτη ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για το άγνωστο σύμπαν στο οποίο θα βρεθεί. O Μπραντ Μπερντ της Pixar ζωντανεύει το σενάριο του Ντέιμον Λίντελοφ στο απόλυτο Disney φιλμ του 2015, αυτό που φιλοδοξεί να φέρει πίσω τη μαγεία στο σινεμά και στον κόσμο με μερικές απλές κινήσεις φαντασίας.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για το «Tomorrowland».

That's What I'm Talking About 424

That’s What I’m Talking About του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Το «πνευματικό sequel του "Dazed and Confused"» όπως το έχει ήδη περιγράψει ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ακολουθεί μία παρέα πρωτοετών κολλεγιόπαιδων, οι οποίοι εκτός από τις δοκιμασίες μέσα στο γήπεδο του μπέιζμπολ έχουν να περάσουν κι άλλα τεστ: αυτά των συναθλητών και συγκατοίκων τους στο σπίτι της αδελφότητας που παρτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά από το σερί των «Before Midnight» και «Boyhood» δεν υπάρχει τίποτα που να μην μας κάνει να ανυπομονούμε για κάθε νέα ταινία ενός από τους πιο αγαπημένους μας σκηνοθέτες on earth.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «That's What I'm Talking About» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Green Room 424

Green Room του Τζέρεμι Σολνιέ

O σκηνοθέτης του υπέροχου «Blue Ruin» επιστρέφει με τον Πάτρικ Στίουαρτ επικεφαλής μιας φασιστικής ομάδας νεοναζιστών που στριμώχνουν μια πανκ μπάντα όταν τα μέλη της τελευταίας γίνονται μάρτυρες των βίαιων πράξεων της συμμορίας. Από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτς της νέας χρονιάς από έναν σκηνοθέτη που δεν έχει έρθει για να απογοητεύσει - σε μια επίκαιρη ιστορία με (στοιχηματίζουμε) υπέροχο soundtrack.

Mad Max Fury Road 424

Mad Max: Fury Road του Τζορτζ Μίλερ

Η τέταρτη ταινία της σειράς του Τζορτζ Μίλερ - ένα κινηματογραφικό reboot του sci fi ήρωα που ξεκίνησε ως ιδέα το 2000, αλλά χρειάστηκε 15 χρόνια να υλοποιηθεί και θα κάνει την πρεμιέρα του την άνοιξη 2015. Οι πρώτες εικόνες εντυπωσιάζουν με το εικααστικό τους όραμα και στην τελική πόσες φορές μπορείς να δεις τον Τομ Χάρντι και την Σαρλίζ Θερόν να σκονίζονται μέχρι τελικής πτώσης για τα μάτια σου μόνο;

Δείτε εδώ το τρέιλερ και φωτογραφίες από το «Mad Max: Fury Road».

Diary of a Chambermaid 2015 424

Το Ημερολόγιο Μιας Καμαριέρας του Μπενουά Ζακό

Μετά την Πολέτ Γκοντάρ στην ταινία του Ζαν Ρενουάρ το 1946 και τη Ζαν Μορό στην ταινία του Λουίς Μπουνιουέλ το 1964, ήρθε τώρα και η σειρά της Λέα Σεντού να υποδυθεί μια από τις πιο διάσημες καμαριέρες της ιστορίας της λογοτεχνίας και του σινεμά στην τέταρτη κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος του Οκτάβ Μιρμπό από τα έμπειρα χέρια του Μπενουά Ζακό. Εκτός απροόπτου, το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών το Μάιο του 2015.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ημερολόγιο Μιας Καμαριέρας» του Μπενουά Ζακό.

Inside Out 424

Inside Out του Πιτ Ντόκτερ

H επίσημη υπόθεση του «Inside Out», της νέας ταινίας της Pixar που ετοιμάζεται για να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2015 περιγράφει μόνο ελάχιστα από τα μυστικά της που δεν κρύβονται πουθενά αλλού παρά στην προσωποποίηση των ανθρώπινων συναισθημάτων όπως αυτά ζουν στον εγκέφαλο ενός μικρού κοριτσιού. Φόβος, χαρά, θυμός, θλίψη και αηδία παίρνουν «ανθρώπινη» μορφή αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συμβαίνει στο ανθρώπινο μυαλό ακριβώς τη στιγμή που... νιώθουμε.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και τους χαρακτήρες του «Inside Out» του Πιτ Ντόκτερ.

Crimson Peak 424

Crimson Peak του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Το νέο φιλμ του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο παρακολουθεί τη σκοτεινή ιστορία μιας συγγραφέως που, έχοντας πρόσφατα βιώσει μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν παιδικό φίλο και την έλξη της για έναν μυστηριώδη άγνωστο. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και... θυμάται. Ναι, η μικρή σύνοψη ακούγεται συναρπαστική, το ίδιο και το καστ που, εκτός από την Τζέσικα Τσαστέιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, περιλαμβάνει τη Μία Γουασικόφσκα που δεν αφήνει goth για goth, τον Τσάρλι Χάναμ και τον Τομ Χίντλστον. Λόγοι αρκετοί για να μην μπορούμε να περιμένουμε.

Διαβάστε περισσότερα για το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Queen of the Desert 424

Queen of the Desert του Βέρνερ Χέρτσογκ

H αληθινή ιστορία της αρχαιολόγου, συγγραφέα και εξερευνήτριας Γερτρούδης Μπελ στην αυγή του 20ου αιώνα με τη Νικόλ Κίντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο (αρχικά θα την υποδυόταν η Ναόμι Γουοτς) και τον Βέρνερ Χέρτσογκ να επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά το «My Son, My Son, What Have Ye Done» του 2009. Παίζουν ακόμη ο Τζέιμς Φράνκο και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, πράγμα που κάνει το πρότζεκτ μια πραγματική έρημο αστεριών χαμένων στο ιδιοσυγκρασιακό σύμπαν του Γερμανού... Θεού!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Queen of the Desert».

Minions Movie 424

Minions των Πιερ Κόφιν και Κάιλ Μπάλντα

Λαϊκή απαίτηση όσων τα λάτρεψαν στις δύο ταινίες του «Εγώ ο Απαισιότατος», τα αξιολάτρευτα και φασαριόζικα minions κερδίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ίσως πιο πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της χρονιάς. Αν έχει δουλευτεί το σενάριο και υπάρχει άφθονη δόση absurdum, προσυπογράφουμε από τώρα πως θα τα αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ.

Δείτε εδώ και διαβάστε περισσότερα για την ταινία των «Minions».

Furious 7 424

Furious 7 του Τζέιμς Γουάν

Δεν έχει σημασία καμία υπόθεση. Το έβδομο μέρος της σειράς του «Fast & Furious» φτάνει νομοτελειακά στην ταινία που αποχαιρετά για πάντα τον Πολ Γουόκερ και βρίσκεται ήδη καταχωρημένη ως το πιο συγκινητικό action movie της χρονιάς. Θα το δούμε με τα χίλια.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το «Furious 7».

Τετάρτη 04.45 424

Τετάρτη 04.45 του Αλέξη Αλεξίου

Με ημερομηνία εξόδου τον Φεβρουάριου του 2015, το δεύτερο μεγάλου μήκους φιλμ του Αλέξη Αλεξίου μετά την «Ιστορία 52» έρχεται για να υπενθυμίσει το ταλέντο του δημιουργού του και να αποδείξει το πως μπορεί να υπάρξει νεο-νουάρ στην Αθήνα του σήμερα. Ο Στέλιος Μάινας πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Τετάρτη 04.45» του Αλέξη Αλεξίου.

Ant-Man 424

Ant-Man του Πέιτον Ριντ

O «μικροσκοπικός» υπερήρωας της Marvel ζωντανεύει στο πρόσωπο του Πολ Ραντ στην ταινία που έχασε τον Εντγκαρ Ράιτ από σκηνοθέτη για να παραμείνει όμως η επόμενη αλά «Guardians of the Galaxy» εκδοχή της fun μπλομπαστεριάς που όλοι - και περισσότερο η βιομηχανία - έχουν ανάγκη.

Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες από το «Ant-Man».

Chappie 424

Chappie του Νιλ Μπλόμκαμπ

Η ιστορία ενός ρομπότ που απαγάγεται από μια συμμορία στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας που υπογράφει ο Νιλ Μπλόμκαμπ του «District 9» και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Χιου Τζάκμαν, η Σιγκούρνι Γουίβερ και o μόνιμος ηθοποιός του Μπλόμκαμπ, Σαρίτο Κόπλεϊ. Ακόμη και μετά την ελαφρά απογοήτευση του «Elysium», κάθε νέα ταινία του Μπλόμκαμπ είναι κάτι που αξίζει να περιμένεις.


Δείτε ακόμη: Flix Top-10 2014: Οι καλύτερες ταινίες του 2014 στο βίντεο της χρονιάς!