Buzz

Ενα teaser σε μέγεθος μυρμηγκιού για το «Ant-Man» της Marvel!

στα 10

Σε μια έξυπνη κίνηση, η Marvel κυκλοφόρησε ένα μικροσκοπικό teaser trailer για το «Ant-Man», προετοιμάζοντας το λανσάρισμα ενός «ανθρωπίνων διαστάσεων» τρέιλερ σε λίγες ημέρες από σήμερα...

Ενα teaser σε μέγεθος μυρμηγκιού για το «Ant-Man» της Marvel!

Δεν θα μάθετε τίποτα από το πρώτο teaser trailer του «Ant-Man», κυρίως γιατί είναι αδύνατον να το δείτε. Οι διαστάσεις... μυρμηγκιού που κλείνουν το μάτι στον ομώνυμο ήρωα της Marvel, είναι απλά μια ευφάνταστη ιδέα για να χτίσει το έδαφος για το «κανονικό» τρέιλερ που θα λανσαριστεί στην τηλεόραση στις 6 Ιανουαρίου, χτίζοντας την ανυπομονησία μέχρι τον Ιούλιο του 2015 όπου το φιλμ του Πέιτον Ριντ θα βγει στις αίθουσες.

Το «Ant-Man» βασίζεται σε έναν κόμικ χαρακτήρα που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στο χαρτί το 1962 κι ο οποίος μπορεί να μικραίνει στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, πολλαπλασιάζοντας όμως την ίδια στιγμή τη δύναμή του. Ο Πολ Ραντ υποδύεται τον «Ant-Man» και το μεγαλόσωμο alter ego του στον ρόλο του Σκοτ Λανγκ ενός απατεωνίσκου που θα ανακαλύψει τον ήρωα μέσα του και θα βοηθήσει τον μεντορά του Δρ. Χανκ Πιμ να προστατεύσει την στολή του «Ant-Man» από μια σειρά απειλές. Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Χανκ Πιμ στην ταινία του Ριντ και η Εβάνζτελιν Λίλι την κόρη του Χόουπ Βαν Ντάιν, ενώ ανάμεσα στο καστ, μετράμε ακόμη τον Κόρεϊ Στολ, τον Μπόμπι Καναβάλι, τον Μάικλ Πένια και τον τζον Σλάτερι.

Διαβάστε εδώ τη λίστα με τις ταινίες που θα συζητηθούν μέσα στο 2015.

ant-man poster 607

Ακόμη και μετά την αποχώρηση του Εντγκαρ Ράιτ από την καρέκλα του σκηνοθέτη, το «Ant-Man» παραμένει μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, ένα ακόμη κεφάλαιο στην επιτυχημένη φιλμογραφία της Marvel και η ευκαιρία που χρόνια ζητούσε ο Πολ Ραντ για να γίνει επιτέλους ο υπερήρωας που όλοι αγαπάμε.

Δείτε (που λέει ο λόγος) το teaser trailer εδώ:


Δείτε εδώ το teaser σε μεγέθυνση:


Και δείτε εδώ το teaser σε «ανθρώπινες διαστάσεις»:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Ant-Man