Buzz

«Knight of Cups»: δείτε το trailer και μετρήστε λόγους που ανυπομονούμε για την νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ

στα 10

Χθες μάθαμε ότι η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό της Berinale 2015. Σήμερα, το πρώτο trailer μας αναστατώνει περισσότερο...

«Knight of Cups»: δείτε το trailer και μετρήστε λόγους που ανυπομονούμε για την νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ

O τρόπος που ο Τέρενς Μάλικ τα τελευταία χρόνια γυρίζει τις ταινίες του (back to back ή και ταυτόχρονα - με μερικούς κοινούς πρωταγωνιστές) έχει φέρει μία γλυκιά αναστάτωση. Φαίνεται ως μακρινό παρελθόν η εποχή που περίμενες μία δεκαετία για κάθε νέα ταινία του Μάλικ. Από το «Δέντρο της Ζωής» και μετά, ο ιδιοσυγκρασιακός Αμερικανός σκηνοθέτης έχει ανοίξει τους ασκούς της έμπνευσης και της δημιουργίας και παράγει το ένα πρότζεκτ μετά το άλλο - προς μεγάλη δική μας ευχαρίστηση κι ενθουσιασμό.

Χθες πληροφορηθήκαμε λοιπόν πως το «Knight of Cups», η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ (αυτή με τη Νάταλι Πόρτμαν και τον Κρίστιαν Μπέιλ - όχι αυτό με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Μάικλ Φασμπέντερ) είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, φυσικά στο Διαγωνιστικό Τμήμα, όπου ο Μάλικ είχε ξαναβρεθεί και βραβευθεί το 1999 με τη «Λεπτή Κόκκινη Γραμμή». Διαβάστε αναλυτικά την είδηση και μαζί και τους πρώτους τίτλους που αποκαλύφθηκαν για την Berlinale 2015.

Διαβάστε ακόμη: Το μυστηριώδες «Project V» του Τέρενς Μάλικ

knight of cups1 607

Σήμερα, κυκλοφορεί και το πρώτο trailer για την ταινία (η οποία μετρά στους παραγωγούς της και τον Χρήστο Κωνσταντακόπουλο της Faliro House), το οποίο γεννά μεγάλες προσδοκίες. Πρώτον, γιατί θέλουμε πολύ να δούμε τη φιλοσοφική ματιά του πεισμωμένα ερημίτη Μάλικ στο σύγχρονο Χόλιγουντ, καθώς η ιστορία του «Knight of Cups» παρακολουθεί έναν άντρα, ο οποίος στην αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι του VIP celebrity Λος Αντζελες, έχει χάσει τον εαυτό του - έχει πέσει θύμα των πειρασμών, της διασημότητας και της ασυδοσίας του.

knight of cups Bale Malick 607

Από τις ποιητικές εικόνες του trailer, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Μάλικ θα μιλήσει όπως εκείνος ξέρει να χειρίζεται την κινηματογραφική γλώσσα για να μας κάνει να νιώσουμε τον τίτλο της ταινίας, ακόμα κι αν δε γνωρίζαμε τον μύθο του πρίγκιπα και της κούπας: μια φορά κι έναν καιρό, ο πατέρας ενός νεαρού πρίγκηπα της Αιγύπτου τον έστειλε στην έρημο με την αποστολή να βρει ένα μαργαριτάρι. Οταν ο πρίγκηπας έφτασε στον προορισμό του, οι ντόπιοι του έδωσαν να πιει από μια κούπα. Το ποτό τον έκανε να ξεχάσει ότι ήταν ο γιος του βασιλιά, να ξεχάσει την αποστολή του, το μαργαριτάρι. Αντ' αυτού έπεσε σε βαθύ ύπνο...

knight of cups2 607

Πάνω από όλα όμως, το καστ αποτελεί μία υπόσχεση από μόνη της: ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Κέιτ Μπλάνσετ μαζί, σε σύγκρουση, σε ένταση. Η Νάταλι Πόρτμαν στην μεγάλη της επιστροφή. Η Ιμοτζεν Πουτς. Η φωνή του Αντόνιο Μπαντέρας. Ονόματα όπως του Νικ Οφερμαν στο imdb. Θέλουμε να το δούμε τώρα!

Προς το παρόν απολαμβάνουμε το trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα: