Buzz

Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Εμα Στόουν, Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ: δείτε το ακυκλοφόρητο βίντεο με τις μυστικές ακροάσεις για το «Star Wars: η Δύναμη Ξυπνάει»

στα 10

Aπολαύστε ένα νέο βίντεο ακροάσεων που μόλις κυκλοφόρησε: ανάμεσα στους Τζον Μπογιέγκα και Ντέιζι Ρίντλεϊ, επιχείρησαν να κερδίσουν ένα ρόλο στο πολυπόθητο «Star Wars» διάσημοι χολιγουντιανοί και ευρωπαίοι πρωταγωνιστές.

Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Εμα Στόουν, Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ: δείτε το ακυκλοφόρητο βίντεο με τις μυστικές ακροάσεις για το «Star Wars: η Δύναμη Ξυπνάει»

Ηταν λογικό κι αναμενόμενο: από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πώληση των δικαιωμάτων του Τζορτζ Λούκας στη Disney, ανέλαβε ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και το «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει» μπήκε σε τροχιά προπαραγωγής, όλοι οι σπουδαίοι χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές έσπευσαν να ζητήσουν ένα ρόλο. Εκτός ότι το σύγχρονο Χόλιγουντ μεγάλωσε, κυριολεκτικά, με το μύθο της Star Wars saga ως ανεξίτηλη παιδική μνήμη, οι ατζέντηδες των A-Listers ηθοποιών έσπρωχναν τους πελάτες τους προς το σίγουρο χρήμα και την υστεροφημία.

Για αυτό και τώρα συνεχώς αποκαλύπτονται τα reels με τις ακροάσεις των διάσημων αμερικανών κι ευρωπαίων ηθοποιών που δέχθηκαν την πρόκληση να στηθούν μπροστά από το δοκιμαστικό φακό του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και να διεκδικήσουν έναν εμβληματικό μικρό ή μεγάλο ρόλο.

Φυσικά όλα είναι ένα spoof. Δεν αμφισβητούμε ότι και στην πραγματικότητα πολλοί μπορεί να χτύπησαν την πόρτα του casting γραφείου του Εϊμπραμς, αλλά τίποτα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αυτά που κυκλοφορούν είναι σατιρικά βίντεο του Saturday Night Live - με το γνωστό καστ του να υποδύεται την «Τζένιφερ Λόρενς» (που μιλάει ως cool αληθινό κορίτσι και τρώει τούμπες) ή τον «Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ» (γεμάτο δαιμονισμένη θετική ενέργεια) ή τον Χαβιέ Μπαρδέμ (να απορρέει σεξ απίλ ό,τι κι αν κάνει). Ομως ανάμεσα στους σικέ χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές ξεπηδούν και μερικοί πραγματικοί.

Απολαύστε τους:

.

Δείτε και διαβάστε ακόμα: