Buzz

#SheKnew: συνεχίζεται η επίθεση στην Μέριλ Στριπ

στα 10

H Mέριλ Στριπ μπορεί να απάντησε στην Ρόουζ ΜακΓκάουαν, αλλά αφίσες με τη φωτογραφία της και το hashtag #SheKnew έχουν γεμίσει τους δρόμους του Λος Αντζελες.

#SheKnew: συνεχίζεται η επίθεση στην Μέριλ Στριπ

Ολα ξεκίνησαν με την Ρόουζ ΜακΓκάουαν που ξεχώρισε την Μέριλ Στριπ - από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο Γουάινστιν. Η ΜακΓκάουαν θεωρεί ότι ηθοποιοί που συνεργάστηκαν εκτενώς κατά τη διάρκεια της καριέρας τους με τον μεγαλοπαραγωγό ήξεραν πολύ καλά τη δράση και τις τακτικές του, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια. Και θεωρεί τις δηλώσεις και τη συμπαράστασή τους (την απόφαση, για παράδειγμα, να φορέσουν μαύρα ρούχα στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, υποκριτική).

«Ηθοποιοί, όπως η Μέριλ Στριπ, οι οποίες με ευχαρίστηση συνεργάστηκαν με το Τέρας-Γουρουνοκεφαλή, τώρα θα φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες ως δείγμα "σιωπηλής διαμαρτυρίας". Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...»

Διαβάστε αναλυτικά: Η Ρόουζ ΜακΓκάουαν επιτίθεται στις ηθοποιούς που «δεν ήξεραν»

Η Μέριλ Στριπ δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο. Εγραψε μία εκτενή ανοιχτή επιστολή (καθώς η ΜακΓκάουαν δε δεχόταν να της μιλήσει προσωπικά) στην οποία εξηγεί τη θέση της.

Θυμηθείτε τι είπε: «Λυπάμαι ειλικρινά που με θεωρεί αντίπαλο»

Meryl Streep she knew 607

She knew

Φαίνεται όμως πώς ένα ολόκληρο κίνημα έχει ξεκινήσει που τη χρησιμοποιεί ως σύμβολο - στο «πρόσωπο της χολιγουντιανής υποκρισίας». Κι αυτό γιατί οι δρόμοι του Λος Αντζελες έχουν πλημμυρίσει με αφίσες με το πρόσωπό της και το hashtag #SheKnew.

Τα πόστερ βρίσκονται κοντά στο σπίτι της Στριπ, στην περιοχή γύρω από το κτίριο της Ακαδημίας, το κτίριο της Ενωσης Ηθοποιών, απέναντι από την είσοδο του στούντιο της 20th Century Fox και σε άλλα πολλά κεντρικά σημεία της πόλης του Λος Αντζελες.

Διαβάστε επίσης: Το πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό TIME είναι «οι γυναίκες που έσπασαν τη σιωπή τους»!

Κανείς δεν ξέρει ποιος ευθύνεται για την πρωτοβουλία. Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν έχει να κάνει καν με κάποιο φεμινιστικό κίνημα. Βλέπετε τα πράγματα είναι αρκετά σύνθετα. Πολλοί εκπρόσωποι της άκρας δεξιάς του Ντόναλντ Τραμπ χαίρονται ιδιαίτερα με την πτώση του «υποκριτικού Χόλιγουντ» που τους κούνησε το δάχτυλο. Και ειδικά για εκπροσώπους σαν την Στριπ.

Διαβάστε περισσότερα: