Φεστιβάλ / Βραβεία

Αύριο οι Υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες

στα 10

Σ’ ένα 24ωρο ξεκινούν οι αληθινές κινηματογραφικές γιορτές, με την ανακοίνωση των υποψηφίων για τα βραβεία της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ. Μάθετε λεπτομέρειες!

Αύριο οι Υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες

Από τη στιγμή που θ’ ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες του 2014, με τα καλύτερα από το σινεμά και την τηλεόραση του 2013, οι προβλέψεις και τα στοιχήματα για την κορύφωση της οσκαρικής κούρσας θα πάρουν φωτιά. Κι η στιγμή αυτή είναι αύριο (το μεσημέρι για μας), ζωντανά στην αμερικανική τηλεόραση, ταυτόχρονα, φυσικά, και στο Flix. Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θα κάνουν, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, επιλεγμένοι hot ηθοποιοί της μεγάλης και της μικρής οθόνης. Οι φετινοί «τυχεροί» είναι η Ζόι Σαλντάνα, που πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στο «Out of the Furnace» δίπλα στους Κρίστιαν Μπέιλ και Γούντι Χάρελσον, η Ολίβια Γουάιλντ, που θα δούμε σύντομα στο «Her» του Σπάικ Τζόνζι και ο Αζίζ Ανσάρι, που πρόσφατα είδαμε στην τρελοπαρέα του «This Is the End», αλλά μάθαμε ν’ αγαπάμε στο τηλεοπτικό «Parks and Recreation». Μαζί τους θα κάνει την εμφάνισή της και η Σόζι Μπέικον, η ανακηρυγμένη Miss Golden Globes 2014.

Η 71η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου, με παρουσιάστριες και πάλι τις Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ, τις οποίες περιμένουμε με ενθουσιασμό. Για να είστε ενήμεροι πριν την αυριανή ανακοίνωση, διαβάστε περισσότερα για τις Χρυσές Σφαίρες του 2014 και για ολόκληρη την κούρσα προς τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία της χρονιάς που έρχεται.