Industry

Η Σόζι Μπέικον (ναι, κόρη του Κέβιν), θα είναι η φετινή Miss Golden Globe

στα 10

Στην παράδοση που δίνει ώθηση στα φυντάνια των κινηματογραφικών οικογενειών στο Χόλιγουντ, η κόρη του Κέβιν Μπέικον και της Κίρα Σέτζγουικ ετοιμάζεται για το close up της.

Η Σόζι Μπέικον (ναι, κόρη του Κέβιν), θα είναι η φετινή Miss Golden Globe

Σ’ ένα θεσμό που ξεκίνησε το 1963, στην τελετή της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, των βραβείων της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ, ένας νέος ή/και μία νέα ηθοποιός, τέκνο διάσημων ανθρώπων του αμερικανικού κινηματογράφου, κάνει το «ντεμπούτο» του στους λαμπερούς προβολής και μια υπόκλιση μπροστά στους συναδέλφους που ελπίζει να αποκτήσει. Η όμορφη κοπέλα που θα έχει φέτος αυτό το πλεονέκτημα είναι η Σόζι Μπέικον, 21 χρόνων, κόρη του Κέβιν Μπέικον και της Κίρα Σέτζγουικ. Ως πάρεργο, η Σόζι συμμετέχει κατ’ επιλογή στο πανκ συγκρότημα του αδελφού της, Τράβις Μπέικον, τους Idiot Box. Κατά βάση όμως είναι ηθοποιός και έχει ήδη εμφανιστεί, από την ηλικία των 11, στο «Loverboy» όπου υποδυόταν την κόρη της πραγματικής της μαμάς, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «The Closer» όπου πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς της. Οι περσινοί Miss και Mister Golden Globe ήταν η Φραντσέσκα Ιστγουντ (κόρη του Κλιντ) και ο Σαμ Μάικλ Φοξ (γιος του Μάικλ Τζέι), ενώ τη διάκριση έχουν απολαύσει στο παρελθόν, ανάμεσα σε άλλους, η Ρούμερ Γουίλις, η Ντακότα Τζόνσον (πριν αναλάβει την Αναστάζια του «50 Shades of Grey»), η Λορέιν Νίκολσον (κόρη του Τζακ), η Μέλανι Γκρίφιθ ως κόρη της Τίπι Χέντρεν, αλλά και η Λόρα Ντερν, ως άσημη ακόμα κόρη του Μπρους Ντερν και της Νταϊάν Λαντ, το 1982.

Διαβάστε ό,τι ξέρουμε προς το παρόν για την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών που θα παρουσιάσουν ξανά η Εϊμι Πόλερ και η Τίνα Φέι, στις 12 Ιανουαρίου.