Buzz

Ο Αρμι Χάμερ ξεμπροστιάζει την υποκρισία του Χόλιγουντ στην περίπτωση Κέισι Αφλεκ

στα 10

Εξώφυλλο και κεντρικό θέμα του Hollywood Reporter, ο Αρμι Χάμερ calls Hollywood by its name.

Ο Αρμι Χάμερ ξεμπροστιάζει την υποκρισία του Χόλιγουντ στην περίπτωση Κέισι Αφλεκ

Ο 31χρονος πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» κερδίζει επάξια το ενδιαφέρον του Hollywood Reporter που του αφιερώνει το εξώφυλλο και την κεντρική του συνέντευξη.

Κι ο Χάμερ μιλά για όλους και για όλα. Ενδιαφέρον όμως έχει η απάντησή του για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν τρίξει τα θεμέλια του Χόλιγουντ τους τελευταίους δύο μήνες.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Αρμι Χάμερ αποκαλεί τον Τζέιμς Γουντς πουριτανό, ομοφοβικό υποκριτή

armie hammer 607 1

Συγκρίνοντας τις περιπτώσεις του Νέιτ Πάρκερ (του σκηνοθέτη του «Birth of a Nation»), ο οποίος είδε την ταινία και την καριέρα του να γκρεμίζεται πριν από 1 1/2 χρόνο, όταν βγήκε στην επιφάνεια μία κατηγορία βιασμού συμφοιτήτριάς του και του Κέισι Αφλεκ, ο οποιος με 3 μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών συνεργατών (παραγωγού, διευθύντρια φωτογραφίας, μακιγιέζ) κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου.

«Η ιστορία του Νέιτ έρχεται από το βαθύ παρελθόν και ό,τι έκανε είναι απαίσιο και πάρα πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει και να συνεχίσει την καριέρα του. Καταλαβαίνω γιατί τιμωρήθηκε λοιπόν. Ομως ήταν 18 χρονών τότε και σήμερα βρίσκεται στη μαύρη λίστα σκηνοθετών. Ενώ την ίδια στιγμή, ο τύπος που κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου έχει τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του. Ο Πάρκερ είχε ένα φριχτό περιστατικό (και το τονίζω: απαίσιο και απαράδεκτο) κι όλη του η ζωή έχει σταματήσει. Κι ο άλλος κέρδισε το πιο σημαντικό βραβείο που μπορούσε ένας ηθοποιός να κερδίσει. Δεν βγάζει και μεγάλο νόημα όλο αυτό - έτσι δεν είναι;»

Διαβάστε αναλυτικά: Πώς μια παλιά κατηγορία βιασμού μπορεί να κοστίσει τα (σίγουρα) Οσκαρ του «Birth of a Nation»

armie hammer 607 2

«Δεν υποστηρίζω ότι ο Νέιτ θα έπρεπε να αθωωθεί και να μην τιμωρηθεί. Το μόνο που λέω είναι ότι το Χόλιγουντ δείχνει δύο μέτρα και δύο σταθμά σε δύο περιπτώσεις που ξεκάθαρα θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί με την ίδια αυστηρότητα...»

«Για πάρα πολύ καιρό όλα αυτά συνέβαιναν γιατί οι άνθρωποι που είχαν την εξουσία στο Χόλιγουντ δε δίσταζαν να τη χρησιμοποιήσουν, ενώ όσοι δεν είχαν τη δύναμη να τους καταγγείλουν αισθανόντουσαν ότι δε θα ακουστούν κι αν μιλούσαν. Αυτό το σύστημα μοιάζει να κλονίστηκε συθέμελα και τίποτα δε θα είναι, ευτυχώς, το ίδιο στο μέλλον...»

Διαβάστε περισσότερα: