TV & STREAMING

Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

στα 10

Σημειώστε ήδη τους τίτλους που θα μπουν και στη δική σας λίστα με τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του νέου έτους.

Flix Team
Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

Με τις κινηματογραφικές αίθουσες να είναι κλειστές σχεδόν ολόκληρο το 2020, οι τηλεοπτικές σειρές, το binge watching και το streaming κατάφεραν να βρουν την δική τους θέση στην καθημερινότητά μας. Το 2021 φαίνεται ακόμα πιο πλούσιο τηλεοπτικά με ενδιαφέρουσες σειρές για κάθε γούστο, και εμείς εδώ στο Flix τις συγκεντρώσαμε όλες εδώ για να προγραμματίσετε το επόμενό σας binge watching.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021


COSMOTE TV

42

42°C

Το «42°C» είναι η νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή της Cosmote TV με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα και προγραμματισμένη ημερομηνία προβολής μέσα στο 2021. Τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς «ανοίγει» ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Εκεί, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της, επιστρέφει η Λένα (Ναταλία Swift). Την ημέρα της άφιξής της, η έφηβη κοπέλα, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν: στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Εγκλημα ή αυτοκτονία; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν. Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλί Δούκα, τη σκηνοθεσία του «42°C» υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου με προϋπηρεσία στη γερμανική τηλεόραση και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Στους πρωταγωνιστικούς συναντάμε τον Χρήστο Λούλη, στον ρόλο του αστυνομικού, που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, την Κατερίνα Λέχου και την Εμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας, που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, που υποδύεται τον πατέρα της Λένας και κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Τους έφηβους της σειράς υποδύονται οι Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλαος Ζεκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Τεό Αλεξάντερ και η Μπέτυ Αποστόλου. Διαβάστε εδώ και δείτε περισσότερα για το «42°C»


NETFLIX

anatomy of a scandal 607

Anatomy of a Scandal

O δημιουργός της σειράς «Big Little Lies» και του «Undoing» Ντέιβιντ Ε. Κέλι ετοιμάζεται να μεταφέρει το βιβλίο της Σάρα Βόχαν «Anatomy of a Scandal» στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του Netflix. Πρόκειται για ένα δικαστικό θρίλερ για ένα σκάνδαλο που ξεσκέπασαν τα media που αφορά ένα πολιτικό ερωτικό τρίγωνο και κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις. Την σειρά θα σκηνοθετήσει η Σ. Τζ. Κλάρκσον και πρωταγωνιστούν οι Σιένα Μίλερ, Ρούπερτ Φρεντ και Μισέλ Ντόκερι.

pieces of her 607

Pieces of Her

H Μπέλα Χίθκοτ πρωταγωνιστεί ως μια γυναίκα η οποία παραλίγο να έπεφτε θύμα μαζικών πυροβολισμών, αναγκάζοντας τη μητέρα της (Τόνι Κολέτ) να αναλαμβάνει ρόλο εκδικητή. Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Κάρι Σλότερ.

sandman 607

The Sandman

H πολυβραβευμένη σειρά κόμικ του Νιλ Γκέιμαν «The Sandman» μιλάει για τον Μορφέα, τον θεό του ύπνου και άρχοντα των Ονείρων και έχει θεωρηθεί από αρκετούς ως ένα από τα καλύτερα κόμικ όλων των εποχών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς στο Netflix, αλλά όπως υπολογίζουμε, κι αν όλα πάνε καλά, η σειρά ίσως βγει στα τέλη του 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sandman»

sweet tooth 607

Sweet Tooth

Το ιδιαίτερο αυτό κόμικ του Τζεφ Λεμίρ μιλάει για την ιστορία του Γκας, ενός παιδιού που είναι μισό ελάφι μισό αγόρι, ο οποίος φεύγει από το σπίτι του και ξεκινά ένα ταξίδι σε μια μετα-αποκαλυπτική Γη, όπου συναντά και μια ομάδα ανθρώπων αλλά και άλλα παιδιά που είναι μισοί άνθρωποι-μισοί ζώα, οι οποίοι προσπαθούν μαζί να ανακαλύψουν το τι πραγματικά έχει συμβεί στον κόσμο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Κόνβερι («A Beautiful Boy»), Νόσνο Ανόζι («The Laundromat»), Αντίλ Ακχτάρ («The Big Sick»), Γουίλ Φόρτε («The Last Man on Earth») και Τζέιμς Μπρόλιν («Westworld») στον ρόλο του αφηγητή της σειράς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sweet Tooth»

inventing anna

Inventing Anna

H νέα μίνι σειρά της Σόντα Ράιμς για το Netflix βασίζεται στο άρθρο της Τζέσικα Μπρέσλερ «How Anna Delvey Tricked New York’s Party People», της ίδιας δημοσιογράφου η οποία έγραψε το άρθρο στο οποίο βασίστηκε η ταινία «Hustlers», μιλάει για την πραγματική ιστορία μιας Ρωσίδας απατεώνισσας η οποία έλεγε πως ήταν πλούσια κληρονόμος και κατάφερε να εισχωρήσει σε κύκλους εκατομμυριούχων και αργότερα καταδικάστηκε για απάτη και κλοπή.

cowboy bebop 607

Cowboy Bebop

H μεταφορά του γνωστού anime σε live action σειρά ακολουθεί μια ομάδα από κυνηγούς επικηρυγμένων, τους Σπάικ Σπίγκελ, Τζετ Μπλακ, Φέι Βάλενταϊν και Ράντικαλ Εντ, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από το παρελθόν τους κυνηγώντας τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του διαστήματος. Μπορούν να σώσουν μέχρι και τον γαλαξία… αν λάβουν τη σωστή αμοιβή Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cowboy Bebop».

clickbait 607

Clickbait

Μια ακόμα σειρά η οποία θα ασχολείται με το θέμα της παράνοιας στα social media εξετάζοντας την σκοτεινή πλευρά της κουλτούρας αυτής επικεντρώνοντας κυρίως στις διαφορές που έχουν οι πραγματικοί εαυτοί μας με αυτούς που βγάζουμε online.

Brand New Cherry Flavor 607

Brand New Cherry Flavor

H Ρόσα Σάλαζαν («Undone» και «Pink Skies Ahead»), πρωταγωνιστεί στη μεταφορά του καλτ βιβλίου τρόμου του Τοντ Γκρίμσον ως μια φιλόδοξη νέα σκηνοθέτης στο Λος Αντεζλες των 90s η οποία ξεκινά ένα τριπαρισμένο ταξίδι από τους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς στα δάση της Βραζιλίας για... εκδίκηση.

stranger things 607

Stranger Things

H τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021, και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα από το σενάριό της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things».

midnight mass 607

Midnight Mass

Η νέα σειρά τρόμου του Μάικ Φλάναγκαν θα αποτελείται από εφτά επεισόδια και θα ακολουθεί μια απομονωμένη νησιώτικη κοινότητα η οποία βιώνει θαυματουργά γεγονότα και τρομαχτικούς οιωνούς με την άφιξη ενός χαρισματικού και μυστηριώδους νεαρού ιερέα. Ο Φλάναγκαν θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της σειράς τα οποία θα έχει γράψει μαζί με τον Τρέβορ Μέισι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Midnight Mass».

Margaret Qualley 607

Maid

Βασισμένο στη βιογραφία της Στέφανι Λαντ «Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive» η μητέρα και κόρη στη πραγματική ζωή Αντι ΜακΝτάουελ και Μάργκαρετ Κουόλεϊ πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Netflix όπου η Αλεξ (Κουόλεϊ) μια μόνη μητέρα δουλεύει ως καθαρίστρια σπιτιών για να ζήσει εκείνη και το παιδί της σε αντίθεσή με την εκκεντρική μητέρα της Πόλα (ΜακΝτάουελ) η οποία είναι η ψυχή του κάθε πάρτι κρύβοντας μέσα στη φαινομενική ευδαιμονία όσα ζητήματα αρνείται να αντιμετωπίσει.

ozark 607

Ozark

H τέταρτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κάνει την πρεμιέρα της την άνοιξη του 2021.

witcher 607

The Witcher

Μετά από αναβολές των γυρισμάτων λόγω covid-19, τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ξεκινούν ξανά, με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για μέσα στο 2021.


DISNEY+

bad batch 607

The Bad Batch

Το «Star War: The Bad Batch» του Ντείβ Φιλόνι θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων και θα αποτελεί σίκουελ της σειράς «Star Wars: The Clone Wars» η οποία θα επικεντρώνεται στην ομάδα Clone Force 99. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το μέλλον του «Star Wars»

hawkeye 607

Hawkeye

Ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει στον ρόλο του Hawkeye ο οποίος αποφασίζει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να παραδώσει την σκυτάλη στη νεαρή Κέιτ Μπίσοπ (Χέιλι Στάινφελντ). Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη φάση του MCU

miss marvel 607

Miss Marvel

Η Καμάλα Καν, μια 16χρονη Πακιστανή η οποία ζει στο Νιου Τζέρσεϊ και είναι μεγάλη φαν της Captain Marvel, προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι και στο σχολείο, μέχρι που αποκτά υπερηρωικές δυνάμεις. Η Miss Marvel έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως θα κάνει την εμφάνισή της και στο «Captain Marvel 2» της Νία ΝταΚόστα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη φάση του MCU

mandalorian 607

The Mandalorian

H τρίτη σεζόν της άκρως επιτυχημένης live action σειράς η οποία διαδραματίζεται στον σύμπαν του «Star Wars» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ για την τρίτη σεζόν του «The Mandalorian»

what if 607

What If…?

Μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «What If?» έρχεται στο Disney+ το καλοκαίρι του 2021 με πάνω από 25 ηθοποιούς που έχουν παίξει σε ταινίες της Marvel να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες τους σε διασκεδαστικά εναλλακτικά γεγονότα στο MCU, με τον Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Watcher. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη φάση του MCU

wandavision

WandaVision

Οι Ελίζαμπεθ Ολσεν και Πολ Μπέτανι πρωταγωνιστούν στη σειρά του Disney+ «WandaVision» η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 και θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα των «Εκδικητών: Η Τελευταία Πράξη», με την Captain Marvel να παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της σειράς. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «WandaVision».

star wars visions 607

Star Wars: Visions

Μια ανθολογία από ταινίες μικρού μήκους με τίτλο «Star Wars: Visions», όλες σκηνοθετημένες από δέκα διαφορετικούς Ιάπωνες animators, θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το μέλλον του «Star Wars»

The Falcon and the Winter Soldier 607

The Falcon and the Winter Soldier

Η σειρά του Disney+ «The Falcon and the Winter Soldier», με τους Αντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν θα κάνει την πρεμιέρα της στις 19 Mαρτίου του 2021. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη φάση του MCU

loki 607

Loki

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+ και θα ακολουθούμε την ιστορία του χαρακτήρα από την στιγμή που έκλεψε το Τεσσαράκτιο το 2012 και μετά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη φάση του MCU


AMAZON PRIME

the wheel of time 607

The Wheel of Time

Βασισμένη στην σειρά βιβλίων φαντασίας του Τζέιμς Ο. Ρίγκνεϊ Τζούνιορ, η σειρά του Amazon θα ακολουθεί την αναζήτηση για τον Αναγεννημένο Δράκο ο οποίος θα ενώσει όλες τις δυνάμεις του κόσμου για να πολεμήσουν το Σκοτάδι. Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Ρόζαμουντ Πάικ ως η μετενσάρκωση ενός πολύ ισχυρού ατόμου, η οποία μπορεί να σώσει τον κόσμο ή να τον καταστρέψει.

Daisy Jones & the Six 607

Daisy Jones & the Six

Βασισμένο στο ομότιτλο best seller βιβλίο της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ, η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια γυρισμένα σε στιλ mockumentary η οποία θα ακολουθεί την άνοδο και την πτώση μιας ροκ μπάντας στα 70s.

paper girls 607

Paper Girls

O Μπριάν Κ. Βον των «Runaways», «Y: The Last Man» και «Lost» μεταφέρει άλλη μια σειρά κομικ, αυτή την φορά εκείνη του Κλιφ Σιανγκ για μια ομάδα από κοπέλες οι οποίες, αφού η Γη δέχεται επίθεση από μια μυστηριώδη δύναμη, μπλέκονται στον πόλεμο μεταξύ δυο φατριών οι οποίες μπορούν να ταξιδεύουν στον χρόνο.

Chloe Grace Moretz 607

The Peripheral

Οι δημιουργοί του «Westworld», Τζόναθαν Νόλαν και Λίσα Τζόι, μεταφέρουν την ένα από τα τελευταία βιβλία του πατέρα του cyberpunk, Γουίλιαμ Γκίμπσον, στη μικρή οθόνη, ως μια σειρά η οποία παίρνει μέρος σε δυο διαφορετικά παράλληλα δυστοπικά σύμπαντα, ένα γεμάτο από καρτέλ ναρκωτικών και καπιταλιστικές βιομηχανίες και το άλλο ένας μετα-αποκαλυπτικός κόσμος γεμάτος από συμμορίες.

the power 607

The Power

Ενα από τα αγαπημένα βιβλία του Μπαράκ Ομπάμα, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη ως μια σειρά επιστημονικής φαντασίας 10 επεισοδίων, στην οποία μια ομάδα κοριτσιών αποκτούν μυστηριωδώς υπερφυσικές δυνάμεις και μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία σε άλλους κατά βούληση.

A League of Their Own 607

A League of Their Own

H αγαπημένη καλτ ταινία του 1993 της Πένι Μάρσαλ η οποία ακολουθούσε την φανταστική ιστορία της πρώτης πραγματικής ομάδας γυναικών του μπέιζμπολ αποκτά ένα σύγχρονο reboot με καινούργιους χαρακτήρες και ιστορίες.

Lord of the Rings Amazon 607

The Lord of the Rings

H τεράστια παραγωγή του Amazon για τη μεταφορά του «Αρχοντα των Δακτυλιδιών» η οποία θα μας μεταφέρει στην Δεύτερη εποχή της Μέσης-Γης με τον Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα να σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lord of the Rings»

undergound railroad 607

The Underground Railroad

Βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Κόλσον Γουάιτχεντ, ο υπόγειος σιδηρόδρομος δεν είναι μια απλή αλληγορία – μηχανικοί και οδηγοί έχουν στήσει υπογείως ένα μυστικό δίκτυο από ράγες και σήραγγες. Και ο τρόπος με τον οποίο η Κόρα, μια σκλάβα σε μια βαμβακοφυτεία στον αμερικανικό Νότο, θα δοκιμάσει να ξεφύγει σε μια καλύτερη ζωή, όσο ένας ο αμείλικτος κυνηγός σκλάβων βρίσκεται στα ίχνη της. Η σειρά που είναι ολόκληρη γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Μπάρι Τζένκινς, είναι η πρώτη του δουλειά μετά το «Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει» και μοιάζει ήδη μια από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες του χειμώνα. [Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Underground Railroad».(https://flix.gr/news/the-underground-railroad-teaser.html)


APPLE TV+

foundation 607

Foundation

H τριλογία του Ισαάκ Ασίμοφ «Foundation» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του Apple TV+ από τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ. Η σειρά εξελίσσεται σε ένα μέλλον όπου η ψυχοιστορία στοχεύει στην πρόβλεψη κοινωνικών προτύπων του μέλλοντος και προβλέπει χιλιάδες χρόνια διαγαλαξιακών εξελίξεων και την άνοδο και την πτώση ολόκληρων αυτοκρατοριών.

Severance 607

Severance

O Μπεν Στίλερ σκηνοθετεί ένα φουτουριστικό θρίλερ με πρωταγωνιστές την Πατρίσια Αρκέτ και τους Ανταμ Σκοτ, Τζον Τορτούρο και Κρίστοφερ Γουόλκεν σε μια σειρά που ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για αυτή αλλά οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να θυμίζει «Eternal Sunshine of a Spotless Mind» με ένα καπιταλιστικό τουίστ.

Pachinko 607

Pachinko

Το βιβλίο της Μιν Τζιν Λι από την Κορέα έρχεται να γίνει μια επική σειρά στο Apple TV+ από τον Κογκονάντα. Πρόκειται για μια ιστορία απώλειας και απαγορευμένης αγάπης, που λαμβάνει χώρα σε διάστημα εκατό χρόνων, διασχίζοντας διαφορετικές ιστορικές περιόδους, όπως η κατοχή της Ιαπωνίας στην Κορέα, και χρόνια προκαταλήψεων ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές.

Lisey’s Story 607

Lisey’s Story

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ με πρωταγωνίστρια την Τζούλιαν Μουρ, η σειρά, της οποίας ο Κινγκ θα γράψει το σενάριο και των οχτώ επεισοδίων, ακολουθεί την ιστορία της Λίζεϊ, δυο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της. Πρόκειται για ένα αρκετά εσωτερικό θρίλερ, στα πλαίσια του «Gerald’s Game», καθώς η Λίζεϊ αρχίζει να θυμάται κάποιες αλήθειες για τον άντρα της τις οποίες ή είχε ξεχάσει ή είχε καταχωνιάσει βαθιά στο μυαλό της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για «Lisey’s Story».


HBO MAX

justice league 607

Justice League: The Snyder Cut

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 το «Justice League: The Snyder Cut», μια τετράωρη μίνι σειρά η οποία θα είναι στην ουσία το director’s cut του «Justice League» με κάποιες επιπλέον νέες σκηνές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Justice League: The Snyder Cut»

dmz 607

DMZ

H Είβα ΝτiΒερνέ θα μεταφέρει στο HBO Max την ομότιτλη σειρά κόμικ ως μίνι σειρά η οποία θα ακολουθεί μια γιατρό (την υποδύεται Ροζάριο Ντόσον) που βρίσκεται στο Μανχάταν μετά τον Αμερικάνικο Εμφύλιο και συναντά διαφορετικούς χαρακτήρες - από στρατιωτικούς μέχρι καλλιτέχνες του δρόμου.

peacemaker 607

Peacemaker

Ο Peacemaker του «Suicide Squad» αποκτά την δική του σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζον Σένα η οποία θα εξιστορεί την origin ιστορία, με τον Τζέιμς Γκαν παραγωγό.

the gilded age 607

The Gilded Age

Από την δημιουργό του «Downton Abbey» Τζούλιαν Φέλοους ένα ακόμα δράμα περιόδου γεμάτο πολυτέλεια και ένα εξαιρετικό καστ. Η σειρά εξελίσσεται στα 1880 στη Νέα Υόρκη και μιλάει για την ιστορία μερικών από των πλουσιώτερων οικογενειών της πόλης την περίοδο αυτή με πρωταγωνιστές τους Κάρι Κουν, Κριστίν Μπαράσκι, Σίνθια Νίξον και Ταίσα Φαρμίγκα.

station eleven 607

Station Eleven

H σειρά του Χίρο Μουράι βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Εμιλι Σεντ Τζον Μαντέλ εξερευνά το πριν και το μετά από μια φανταστική πανδημία η οποία ξεκληρίζει σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Γης. Πρωταγωνιστούν οι Μακένζι Ντέιβις, Χίμες Πατέλ και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

lakers 607

Ατιτλοφόρητη σειρά για τους Lakers

Βασισμένη στη βιβλίο «Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s» του Τζεφ Πέρλμαν, η μίνι σειρά του HBO σε παραγωγή του Ανταμ ΜακΚέι ακολουθεί την ιστορία της διάσημης ομάδας του ΝBA και για το πως κατάφερε να γίνει μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του μπάσκετ. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Κλαρκ, Μάικλ Σάνον, Τζον Σι. Ράιλι και Σόλομον Χιούζ.

the white lotus 607

The White Lotus

H νέα μίνι σειρά του Μάικ Γουάιτ (Enlightened) για το HBO κρατά καλά κλειστά τα χαρτιά της και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα εξελίσσεται σε έναν τροπικό παράδεισο με πρωταγωνιστές του Κόνι Μπρίτον, Τζον Γκρις, Αλεξάντρα Νταντάριο, Τζέικ Λέισι και Τζένιφερ Κούλιτζ.

tokyo vice 607

Tokyo Vice

Ο Μάικλ Μαν δέχθηκε να σκηνοθετήσει την νέα σειρά της ΗΒΟ «Tokyo Vice» (και πάλι να παραμείνει στα credits κι ως executive producer), ένα αστυνομικό δράμα που θα πατά στη συνταγή του «Miami Vice», μεταφέροντας τη δράση στο Τόκιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για «Tokyo Vice»

euphoria 607

Euphoria Part 2: Jules και Euphoria

Στο δεύτερο μέρος του Χριστουγεννιάτικου σπέσιαλ επεισοδίου ετοιμαστείτε να βρούμε τη Ρου, εκεί ακριβώς όπου την αφήσαμε: η Τζουλς μπήκε στο τρένο κι έφυγε από την πόλη και τη ζωή της. Την εγκατέλειψε μετά τον επίσημο χορό του σχολείου. Κι εκείνη καταρρέει. Πέφτει πάλι στα ναρκωτικά. Μέχρι που ξανασυναντά τον Αλι, τον τύπο που είχε γνωρίσει στους Ανώνυμους Ναρκομανείς. Το δεύτερο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου με την δεύτερη σεζόν να ακολουθεί σύντομα μέσα στην χρονιά.

kate winslet 607

Mare of Easttown

Η Κέτι Γουίνσλετ επιστρέφει στην τηλεόραση για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια για τη μίνι σειρά του Γκάβιν Ο’ Κόνορ ως μια ντετέκτιβ που ερευνά έναν φόνο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Πενσιλβάνια καθώς προσπαθεί να μην αφήσει την προσωπική της ζωή να καταρρεύσει.

barry 607

Barry

Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του ΗΒΟ με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Χέιντερ έρχεται για την τρίτη σεζόν της τον Μάιο 2021.

succession 607

Succession

Στιβαρό οικογενειακό δράμα, αλλά και σχόλιο πάνω στην υψηλή κοινωνική τάξη; Σύγχρονα παιχνίδια εξουσίας, αλλά ταυτόχρονα χαρακτήρες που μοιάζουν βγαλμένοι από κλασικά σαιξπηρικά κείμενα; Μία σειρά που ξεκίνησε χαμηλόφωνα και σήμερα σαρώνει βραβεία και διακρίσεις; Αυτό είναι το «Succession», που ακροβατεί ανάμεσα στον «Βασιλιά Ληρ» και την αληθινή ιστορία της οικογένειας του παντοκράτορα των μίντια Ρούπερτ Μέρντοχ και που, χωρίς πολλά λόγια είναι μια από τις καλύτερες σειρές που μπορείτε να δείτε τώρα. H τρίτη σεζόν έρχεται μέσα στο 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Succession».

Scenes From a Marriage 607

Scenes From a Marriage

Την σειρά - βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Ινγκμαρ Μπέργκμαν - έχει αναλάβει ένας από τους δημιουργούς της σειράς «The Affair», Χάγκαϊ Λεβάι (ο οποίος θα γράψει το σενάριο και θα την σκηνοθετήσει) και ο Μάικλ Ελενμπεργκ. Η πρωτότυπη ιστορία για ένα γάμο σε αποσύνθεση ήταν για τον ίδιο τον Ινγκμαρ Μπέργκαν αρκετά επώδυνη και σκληρή, μιας και ο ίδιος είχε παντρευτεί πέντε φορές, πολλές φορές με τις ίδιες του τις πρωταγωνίστριες, ανάμεσά τους και τη Λιβ Ούλμαν η οποία πρωταγωνιστούσε και στην ταινία αυτή. Πρωταγωνιστούν οι Οσκαρ Αϊζακ και Τζέσικα Τσαστέιν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Scenes From a Marriage»

Friends 607 5

Friends Reunion

Επιτέλους μετά από τις αμέτρητες αναβολές λόγω covid-19 το ένα special επεισόδιο της σειράς έρχεται μέσα στο 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Friends Reunion»

gossip girl 607

Gossip Girl

Το reboot της σειράς που αγαπήθηκε όλο λίγες στα μέσα του 2000 έρχεται κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

the nevers 607

The Nevers

Δώδεκα ηθοποιοί θα αποτελέσουν την κύρια ομάδα μιας συμμορίας γυναικών της βικτοριανής εποχής που ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν ασυνήθιστες ικανότητες, αδίστακτους εχθρούς και μια αποστολή που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Την σειρά ήταν να αναλάβει ο Τζος Γουίντον αλλά μετά τις κατηγορίες του Ρέι Φίσερ για την κακή συμπεριφορά του στα γυρίσματα του «Justice League», ο ίδιος έφυγε από την παραγωγή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Nevers».


ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

halo 607

Halo | Showtime

Η μεταφορά του διάσημου video game του Xbox με τον Πάμπλο Σράιμπερ να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Master Chief , ανάμεσα στον διαγαλαξιακό πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και μιας ομάδας εξωγήινων, τους Covenants.

Dexter 607 2

Dexter | Showtime

Ενα reboot 10 επεισοδίων της διάσημης σειρά η οποία τελείωσε το 2013, και θα προσπαθήσει να επιδιορθώσει το φινάλε το οποίο κατάφερε να διχάσει αρκετούς φανς, με τον Μάικλ Σι Χολ να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το reboot του «Dexter»

michael keaton 607

Dopesick | Hulu

O Μπάρι Λέβινσον θα διασκευάσει το βιβλίο, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, της Μπεθ Μέισι ως μίνι σειρά για το Hulu, η οποία θα επικεντρώνεται στην Αμερική κατά την διάρκεια της κρίσης εθισμού στα οπιοειδή. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Κέιτλιν Ντέβερ και Γουίλ Πούλτερ.

clarice 607

Clarice | CBS

Το τηλεοπτικό σίκουελ, που ακολουθεί την ιστορία της Κλαρίς Στάρλινγκ, το 1993, ένα χρόνο μετά τα γεγονότα που περιγράφονται στην «Σιωπή των Αμνών». Μετά από μια εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή, η ιδιοφυής αλλά κι ευαίσθητη πράκτορας του FBI, προσπαθεί να ισορροπήσει την καριέρα με την ζωή της, να συμφιλιωθεί με μια ψυχοσύνθεση κι έναν χαρακτήρα που κάνει ανθρώπους με σκοτεινές ψυχές να έλκονται από αυτή, και δοκιμάζει να ξεπεράσει τα τραύματα και τις πληγές ενός παρελθόντος, που ήρθε στο προσκήνιο μετά την συνάντησή της με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Clarice».

Nine Perfect Strangers 607

Nine Perfect Strangers | Hulu

O Ντέιβιντ Ε. Κέλι μεταφέρει ένα ακόμα βιβλίο της συγγραφέως του «Big Little Lies» Λιάν Μοριάρτι, σε μια σειρά μυστηρίου στο στυλ της Αγκάθα Κρίστι η οποία βρίσκει 9 Αυστραλούς, από διαφορετικές ταξικές ομάδες, να συναντιούνται σε ένα πανάκριβο σπα, το οποίο διευθύνει μια μυστηριώδης Ρωσίδα γυναίκα η Μάσα (Νικόλ Κίντμαν). Μαζί της πρωταγωνιστούν και οι Μελίσα ΜακΚάρθι, Λουκ Εβανς, Ρετζίνα Χολ, Μάικλ Σάνον, Μάνι Τζασίντο και Μπόμπι Κανάβαλ.

MacGruber 607

MacGruber | Peacock

O χαρακτήρας του Γουίλ Φόρτε στο «SNL» αποκτά την δική του κωμική σειρά στην διαδικτυακή πλατφόρμα του NBC, Peacock.

American Crime Story: Impeachment 607

American Crime Story: Impeachment | FX

H βραβευμένη σειρά ανθολογίας του Ράιν Μέρφι αυτή την φορά ασχολείται με το σκάνδαλο της Μόνικα Λεβίνσκι και του Μπιλ Κλίντον που τάραξε τον Λευκό Οίκο και το κόμμα των Δημοκρατικών την δεκαετία του ’90, με την Μπίνι Φέλντστιν στον ρόλο της Λέβινσκι και τον Κλάιβ Οουέν στον ρόλο του Κλίντον.

better call saul 607

Better Call Saul | AMC

H έκτη και τελευταία σεζόν της σειρά έρχεται κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

The Girlfriend Experience 607

The Girlfriend Experience | Starz

Η τρίτη σεζόν της σειράς του Στίβεν Σόντερμπεργκ, βασισμένη στην ταινία του 2009 για την ζωή και τις δυσκολίες ενός call girl, επιστρέφει μέσα στο 2021.

Tuca & Bertie 607

Tuca & Bertie | Adult Swim

Μετά από την ακύρωσή της από το Netflix, μετά από μόλις μία σεζόν, η σειρά βρήκε το νέο της σπίτι στο Adult Swim. Από τους δημιουργούς του «Bojack Horseman» η μιλάει σειρά για τις ζωές δυο κολλητών φιλενάδων που ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

y the last man 607

Y: The Last Man | FX

Η υπέροχη σειρά κόμικ των «Y: The Last Man» των Μπράιαν Κ. Βον και Πία Γκέρα είχε φανεί πως επιτέλους πήρε τον δρόμο της για τις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσω του καναλιού FX. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τον Γιόρικ Μπράουν ο οποίος, μετά από μια επιδημία η οποία έχει σκοτώσει όλους τους άντρες στη Γη, είναι ο τελευταίος άνθρωπος με το Υ χρωμόσωμα. Παράλληλα με την ανακοίνωση της προετοιμασίας της σειράς, δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρώτη φωτογραφία, η οποία δείχνει τον Γιόρικ φορώντας ένα πλαστικό πόντσο και μια μάσκα αερίων, κουβαλώντας μέσα σε κλουβί την μαϊμού κατοικίδιό του, τον Αμπερσαντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Y: The Last Man»

Killing Eve 607

Killing Eve | BBC

Μια από τις καλύτερες και πιο εθιστικές βρετανικές σειρές των τελευταίων χρόνων επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν της κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2021.

andrew scott 607

Ripley | Showtime

O Αντριου Σκοτ θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων της Πατρίσια Χάισμιθ με τον κεντρικό ήρωα τον Τομ Ρίπλεϊ, την οποία έχει αναλάβει ο Στίβεν Ζέιλιαν για λογαριασμό του Showtime. Αν και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έγινε αρκετά γνωστός από την ταινία του 1999 «Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ», η σειρά θα προσπαθήσει να εξερευνήσει περισσότερες πτυχές του, παίρνοντας στοιχεία και από τα πέντε βιβλία της Χάισμιθ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ripley»

The North Water 607

The North Water | BBC

Ο Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων του BBC με τίτλο «The North Water», την οποία θα σκηνοθετήσει εξ ολοκλήρου ο Αντριου Χέι, ο ταλαντούχος δημιουργός των εξαιρετικών «Weekend» και «45 Χρόνια». Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ιαν ΜακΓκουάιρ (το οποίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, με τον τίτλο «Σκοτεινός Αρκτικός», και υπήρξε υποψήφιο για το βραβείο Booker το 2016), το «The North Water» είναι ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1850 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιωτικό χειρουργό ο οποίος έχει πέσει σε δυσμένεια και αποφασίζει να συμμετάσχει ως γιατρός σε μια φαλαινοθηρική αποστολή στον αρκτικό κύκλο. Ομως αντί για τη λύτρωση που τόσο απεγνωσμένα αποζητά, η μοίρα του θα διαπλεχθεί με εκείνην ενός ψυχοπαθούς φαλαινοθήρα με δολοφονικές τάσεις, τον οποίο συναντά ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The North Water»

jeff bridges 607

The Old Man | Hulu

Ο Τζεφ Μπρίτζες πρωταγωνιστεί στη σειρά του FX «The Old Man», με ένα σενάριο που εγκρίθηκε για να μεταφερθεί κατευθείαν στην τηλεόραση από την Disney, την μητρική πλέον εταιρία του καναλιού [μερικές πηγές μάλιστα αναφέρουν τη μεγαφορά ως "TV Movie" και άλλες ως "μίνι σειρά" - κάτι που μένει να ξεκαθαριστεί]. Το «The Old Man» πάντως βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ βιβλίο του Τόμας Πέρι και ακολουθεί την ιστορία του «Νταν Τσέις», ενός πρώην CIA πράκτορα που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και δεκαετίες και ζει μία χαμηλών τόνων ζωή. Οταν όμως ένας πληρωμένος δολοφόνος επιχειρεί να τον σκοτώσει, ο «γερόλυκος» συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς και το παρελθόν του τον κυνηγά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Old Man».

End Of F<em>*</em>ing World 607

Cheaters | BBC

Νέα σειρά από τους δημιουργούς του «End Of F*ing World» στο BBC χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για αυτή.

The Handmaid’s Tale 607

The Handmaid’s Tale | Hulu

H πέμπτη σεζόν της σειράς επιστρέφει μέσα στο 2021.

American Horror Story 607

American Horror Story | FX

H δέκατη σεζόν της πετυχημένης καλτ σειράς τρόμου του Ράιαν Μέρφι επιστρέφει το φθινόπωρο του 2021.

his dark materials 607

His Dark Materials | BBC/HBO

H τρίτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης μεταφοράς των βιβλίων του Φίλιπ Πούλμα, η οποία θα εξιστορεί τα γεγονότα από το «Κεχριμπαρένιο Τηλεσκόπιο», θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2021.


Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.