Buzz

«The Old Man»: Ο Τζεφ Μπρίτζες θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά

στα 10

Ο πιο αγαπημένος μας κινηματογραφικός «Dude» υποκύπτει στη γοητεία της μικρής οθόνης, σ' ένα ρόλο που μοιάζει να του ταιριάζει γάντι.

«The Old Man»: Ο Τζεφ Μπρίτζες θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά

Μπορεί ο πατέρας του, Λόιντ Μπρίτζες, να είχε γίνει διάσημος από δημοφιλή τηλεοπτική σειρά («Sea Hunt») κι ο μικρός Τζεφ να μεγάλωσε στα παρασκήνιά της, ο ίδιος όμως δεν είχε υποκύψει στη γοητεία της μικρής οθόνης μέχρι σήμερα.

O 70χρονος οσκαρικός ηθοποιός δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του FX «The Old Man», με ένα σενάριο που εγκρίθηκε για να μεταφερθεί κατευθείαν στην τηλεόραση από την Disney, την μητρική πλέον εταιρία του καναλιού [μερικές πηγές μάλιστα αναφέρουν τη μεγαφορά ως "TV Movie" και άλλες ως "μίνι σειρά" - κάτι που μένει να ξεκαθαριστεί].

Διαβάστε κι αυτό: Γιατί ο Τζεφ Μπρίτζες ήταν, είναι και θα είναι ο coolest dude

Jeff Bridges 607 3

Το «The Old Man» πάντως βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ βιβλίο του Τόμας Πέρι και ακολουθεί την ιστορία του «Νταν Τσέις», ενός πρώην CIA πράκτορα που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και δεκαετίες και ζει μία χαμηλών τόνων ζωή. Οταν όμως ένας πληρωμένος δολοφόνος επιχειρεί να τον σκοτώσει, ο «γερόλυκος» συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς και το παρελθόν του τον κυνηγά.

Το σενάριο υπογράφουν οι Τζον Στάινμπεργκ και Ρόμπερτ Λεβίν («Black Sails», «Gone Baby Gone») κι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο σκηνοθέτης που θα το αναλάβει.

«Ο Τζεφ Μπρίτζες είναι ένας εμβληματικός και αριστουργηματικός ηθοποιός.Το ότι θα τον έχουμε πρωταγωνιστή σε μία από τις σειρές μας είναι μία καταπληκτική στιγμή στην ιστορία του FX» δήλωσε ο Πρόεδρος του καναλιού, Νικ Γκραντ. «Οι σεναριογράφοι μας παρέδωσαν έναν συγκλονιστικό πιλότο και ο Τζεφ θα είναι ιδανικός στο ρόλο του Νταν Τσέις...»

Το «The Old Man» έρχεται να ενώσει δυνάμεις με μία σειρά από εξαιρετικές παραγωγές που έχει το FX: «Fargo», «Pose», «Fosse/Verdon», «Atlanta», «What We Do in the Shadows» κλπ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία...

Διαβάστε περισσότερα: