Buzz

Πιο Dude δεν γίνεται: ο Τζεφ Μπρίτζες σ' ένα live performance των... «Sleeping Tapes» του

στα 10

Θέλετε να σας βάζει ο Τζεφ Μπρίτζες για ύπνο; Σ' ένα σουρεαλιστικό σόου στο Hollywood Bowl, αυτό ακριβώς κάνει. Δείτε τα βίντεο!

Πιο Dude δεν γίνεται: ο Τζεφ Μπρίτζες σ' ένα live performance των... «Sleeping Tapes» του

Τον Ιανουάριο του 2015 κυκλοφόρησαν τα «Jeff Bridges Sleeping Tapes». Μία ιδέα που λειτουργεί ως... βοηθητικό ύπνου και θελει τον Μπρίτζες σ' ένα ambient συνονθύλευμα να απαγγέλει διάφορες ιστορίες που βοηθούν όσους υποφέρουν από αϋπνίες να κοιμηθούν. «Ο κόσμος είναι γεμάτος από τόσους πολλούς ανήσυχους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ξεκούρασης - γι' αυτό και γέμισα τις κασέτες ύπνου με ενδιαφέροντες ήχους, θορύβους και άλλα πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε έναν ωραίο ύπνο.»

Τρία χρόνια μετά ήρθε η ώρα και για ένα ακόμα πιο περίεργο εγχείρημα - το «Life is but a Dream». Ο Μπρίτζες αποδέχθηκε την πρόσκληση/πρόκληση για μία live perfomance του άλμπουμ του, σ' ένα σουρεάλ δρώμενο που θα στηθεί στο Hollywood Bowl. Οι θεατές σε κρεβάτια, αντί για θεατρικές θέσεις, κι ο Μπρίτζες να τους κοιμίζει.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ο Τζεφ Μπρίτζες ήταν, είναι και θα είναι ο coolest dude

Πόσο πιο... dude?

Kαι δεν τελειώνουμε εδώ. Οι πρόβες του ηθοποιού κινηματογραφήθηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ 11 ολιγίλεπτων επεισοδίων που θα κυκλοφορούν σταδιακά στο Ιντερνετ, χτίζοντας το buzz για την παράσταση.

Μπορείτε να απολαύσετε το trailer και τα πρώτα δύο μέρη της σειράς που θέλουν τον Μπρίτζετ αρχικά να σοκάρεται με την πρόταση που του γίνεται real time στο skype (και να τη λέει στον σκηνοθέτη που τον κινηματογραφεί χωρίς την άδειά του) και τελικά να την αποδέχεται επιβάλλοντας τους όρους του. Γιατί Dude abides.

Δείτε τα:

.

.

.

Διαβάστε ακόμα: