Industry

Υποδεχτείτε τον! Μπορείτε εσείς να είστε οι πρώτοι που θα δείτε την… «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά»

στα 10

Η πολυβραβευμένη ταινία της Ελίνας Ψύκου είναι έτοιμη για τις αίθουσες. Κερδίστε προσκλήσεις για να κάνετε ποδαρικό στην avant premiere, μαζί με τον Αντώνη Παρασκευά και όλους τους φίλους και γνωστούς του!

Flix Team
Υποδεχτείτε τον! Μπορείτε εσείς να είστε οι πρώτοι που θα δείτε την… «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά»

Πρωτογνωριστήκαμε με τον Αντώνη Παρασκευά τον Απρίλιο του 2012, όταν επισκεφθήκαμε την Ελίνα Ψύκου σ’ ένα άδειο ξενοδοχείο και μας μίλησε για την ταινία που ετοιμαζόταν να κάνει, την πρώτη της μεγάλου μήκους. Από τότε μέχρι σήμερα, η «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» γύρισε τον κόσμο και… επέστρεψε, μετά το Κάρλοβι Βάρι, το Βερολίνο, το Λονδίνο, το μακρινό Τάλιν, στη Θεσσαλονίκη με διακρίσεις στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ και στην Αθήνα, για την έξοδό της στις αίθουσες στις 23 Ιανουαρίου από τη Feelgood.

paraskevas

Ο Αντώνης της ταινίας φτάνει σ’ ένα ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα. Ομως είναι χειμώνας και το ξενοδοχείο είναι κλειστό. Τριγυρνάει μόνος του σαν να έχει χάσει την ταυτότητά του, ενώ παράλληλα επιθυμεί να επαναφέρει τα ίχνη του στη μνήμη των άλλων. Ο Αντώνης Παρασκευάς σκοπεύει να λάμψει δια της απουσίας του και η Ελίνα Ψύκου τον παρακολουθεί και παράλληλα χτίζει με δεξιοτεχνία μια ιστορία ανάμεσα στο τραγικό και το κωμικό. Μέσα από τα γεωμετρικά κάδρα και τις αλλόκοτες, μοναχικές στιγμές του πρωταγωνιστή ξετυλίγεται μια ευρηματική και πρωτότυπη παραβολή για την Ελλάδα του σήμερα. Ο Χρήστος Στέργιογλου από την άλλη καταθέτει μια εξαιρετική ερμηνεία και συνθέτει με μαεστρία ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα ανελέητο πορτρέτο ενός αναλώσιμου τηλεοπτικού αστέρα. Δίπλα του εμφανίζονται οι Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Σουξές, Θεοδώρα Τζήμου, Σύλλας Τζουμέρκας, Λένα Γιάκα και Βασίλης Δημητρούλιας.


Λίγο πριν «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» βγει στις αίθουσες, έχετε τη δυνατότητα να τον συναντήσετε σε μια πολύ ειδική προβολή: κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, στις 20.00, στον κινηματογράφο Αθήναιον 3D Digital (Βασ. Σοφίας 124, Μετρό Αμπελόκηποι). Εκεί θα δείτε την ταινία μαζί με όλους του συντελεστές της, τη σκηνοθέτη, τους πρωταγωνιστές και τους συνεργάτες, αλλά και μαζί με όλους όσους λυπήθηκαν για την εξαφάνιση του Αντώνη Παρασκευά και με όσους χάρηκαν με την επιστροφή του. Για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις του διαγωνισμού, στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Αντώνης Παρασκευάς». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν το πρωί της Δευτέρας με email.

paraskevas02

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ:

Facebook: https://www.facebook.com/AntonisParaskevas.TV?fref=ts

Twitter: https: //twitter.com/ReturnAntonisP