Buzz

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συγκλονισμένος από την εξαφάνιση του Αντώνη Παρασκευά

στα 10

Ο δημοφιλής παρουσιαστής εξακολουθεί να αγνοείται, κάνοντας όλους να αγωνιούν για την τύχη του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συγκλονισμένος από την εξαφάνιση του Αντώνη Παρασκευά

Εχει περάσει περισσότερο από μια εβδομάδα απ΄ όταν ανακοινώθηκε η είδηση της εξαφάνισης του διάσημου παρουσιαστή της καθημερινής πρωινής εκπομπής «Καλημέρα με τον Αντώνη», που μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση.

Είχαμε αναφέρει τα νέα της εξαφάνισης του την στιγμή που έγινε γνωστή, όταν ο Αντώνης Παρασκευάς δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του όπως έκανε καθημερινά, αλλά ακόμη και σήμερα, μέρες μετά, δεν υπάρχει κανένα νέο για το που βρίσκεται κι αν είναι καλά.

Οπως είναι φυσικό η δίχως σημάδια ζωής απουσία του έχει ανησυχήσει τους πάντες και φυσικά και μερικούς από τους διάσημους φίλους του, που δεν διστάζουν να μοιραστούν την αγωνία τους μαζί μας.

Οπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που μιλά σήμερα αποκλειστικά για την γνωριμία του με τον Αντώνη Παρασκευά, για το πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έδωσε συνέντευξη και δεν κρύβει την αγωνία του για την τύχη του.

Μαζί του αγωνιούμε κι εμείς και παρακολουθούμε τα νέα όπως διαμορφώνονται, τόσο από την επίσημη σελίδα του Αντώνη Παρασκευά στο facebook, αλλά κι από τον λογαριασμό στο twitter του παρουσιαστή.