Buzz

Berlinale 2013: Ο Αντώνης Παρασκευάς γίνεται πρωτοσέλιδο!

στα 10

Στο ειδικό φύλλο του Greek Issue που κυκλοφόρησε στη διάρκεια του 63ου Φεστιβάλ Βερολίνου, μαθαίνουμε ότι η προτομή του γνωστού Ελληνα δημοσιογράφου Αντώνη Παρασκευά καταστράφηκε σε μια πρωτοφανή εκδήλωση βανδαλισμού. Η συνέχεια στην οθόνη…

Berlinale 2013: Ο Αντώνης Παρασκευάς γίνεται πρωτοσέλιδο!

Πόσο ωραίο είναι όταν μια ελληνική παραγωγή κάνει έναν κόπο παραπάνω (χωρίς ν’ αυξήσει τα έξοδα) και φτιάχνει ένα press kit έξυπνο, πρωτότυπο και ταιριαστό με την ταινία που προωθεί.

Τέτοια είναι η περίπτωση της «Αιώνιας Επιστροφής του Αντώνη Παρασκευά» της Ελίνα Ψύκου που κυκλοφόρησε στη Berlinale μια «εφημερίδα ελληνικού ενδιαφέροντος», με τον Χρήστο Στέργιογλου στην πρώτη σελίδα και διάφορα ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά!

Στο 4σέλιδο έντυπο μπορεί κανείς να συναντήσει: το ρεπορτάζ για το βανδαλισμό της προτομής του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Παρασκευά, που μοιάζει ύποπτα με τον Χρήστο Στέργιογλου. Πώς τα reality γίνονται καθρέφτης της κοινωνικής παρακμής. Βιβλιοκριτική για το «Gay Science» του Φρίντριχ Νίτσε. Δισκοκριτική για Χούλιο Ιγκλέσιας. Αρθρο για την ελληνική οικονομική κρίση από τη γερμανική οπτική. Σταυρολεξο για να περνά η ώρα. Μικρές αγγελίες (ναι, με κρυμμένα στοιχεία πλοκής!). Και κουπόνι 50 ευρώ για διακοπές στην Ελλάδα (πού εξαργυρώνεται αυτό;)

Χαζέψτε το press kit παρακάτω (ή σε υψηλότερη ανάλυση στο gallery) και διαβάστε περισσότερα για την «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» εδώ.

01

02

03

04

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου που ξεκίνησε στις 7 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 17 Φεβρουαρίου. Το Flix βρίσκεται εκεί με την υποστήριξη του Goethe Institut Athen προκειμένου να σας μεταφέρει όλα τα νέα από τη φετινή διοργάνωση στο ειδικό τμήμα του που ανανεώνεται συνεχώς.