Buzz

Η Θέμις Μπαζάκα πιστεύει ότι ο Αντώνης Παρασκευάς «ζει τον έρωτά του»...

στα 10

Ο διάσημος παρουσιαστής δεν έχει ακόμα δώσει ίχνη ζωής. Η Θέμις Μπαζάκα εξιστορεί στην κάμερα τη γνωριμία τους όταν ήταν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη και λέει τη δική της εκδοχή για την εξαφάνισή του...

Η Θέμις Μπαζάκα πιστεύει ότι ο Αντώνης Παρασκευάς «ζει τον έρωτά του»...

Ο Αντώνης Παρασκευάς, ο πιο δημοφιλής παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, συνεχίζει να αγνοείται. Παρόλο που φίλοι και συνεργάτες είχαν την ελπίδα ότι θα έδινε κάποιο σημείο ζωής μέσα στις γιορτές, κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει εδώ και 15 μέρες. H ανακοίνωση της εξαφάνισης του, όταν για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν εμφανίστηκε στο στούντιο της εκπομπής του, σοκάρισε την κοινή γνώμη. Ολοι όσοι τον γνωρίζουν περνούν στιγμές αγωνίας και τον ψάχνουν απεγνωσμένα - όμως και το κινητό του είναι εκτός λειτουργίας και το σπίτι του άδειο.

Οπως και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πριν από λίγες μέρες, έτσι και η Θέμις Μπαζάκα σήμερα δίνει τη δική της ερμηνεία για την εξαφάνιση. Μιλώντας στον φακό, δηλώνει πολύ φίλη του παρουσιαστή και εξιστορεί τη γνωριμία τους από τα φοιτητικά τους χρόνια στη γενέτειρα Θεσσαλονίκη.

Η Μπαζάκα αδυνατεί να πιστέψει ότι ο Αντώνης Παρασκευάς έχει πάθει κάτι κακό. Δεν κρύβει ότι ανησυχεί, αλλά υποστηρίζει πιθανότερο ότι... ερωτεύτηκε! Εχει χαθεί από προσώπου γης γιατί κάπου ζει τον έρωτά του.

Δείτε στο βίντεο την ιστορία της φιλίας τους και πώς η ίδια καθησυχάζει τους φίλους και τους συναδέλφους του αγνοούμενου Αντώνη Παρασκευά.

.

Για να παρακολουθείτε τα νέα για την πορεία της αναζήτησης του Αντώνη Παρασκευά μην ξεχνάτε να επισκέφτεστε:

Facebook: https://www.facebook.com/AntonisParaskevas.TV?fref=ts

Twitter: https: //twitter.com/ReturnAntonisP

1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ: