Buzz

Χωρίς λόγια! Αμερικάνικο σέξι τρέιλερ για τη «Ζωή της Αντέλ»!

στα 10

Οι Αμερικάνοι μισούν τους υπότιτλους. Εξ ου και το τρέιλερ της «Ζωής της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς για την αμερικανική αγορά δεν έχει λόγια, αλλά είναι τόσο σέξι που τα λέει... όλα.

Χωρίς λόγια! Αμερικάνικο σέξι τρέιλερ για τη «Ζωή της Αντέλ»!

Λίγες μόνο ημέρες πριν η «Ζωή της Αντέλ» κλείσει το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και μπει στην τελική ευθεία για την έξοδό της στους κινηματογράφους από τη StraDa Films, ένα τρέιλερ που κάνει το γύρο του κόσμου υπενθυμίζει (ποιος το ξέχασε άραγε;) πως αυτή θα είναι η πιο σέξι ταινία της χρονιάς.

Ο λόγος για το αμερικάνικο τρέιλερ της ταινίας (που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Blue is the Warmest Colour») που για να γλιτώσει την γκρίνια των Αμερικάνων για τους υπότιτλους ντύνει τις πιο αισθησιακές σκηνές της ταινίας με το «Take Care» των The Beach House και κυκλοφορεί ελεύθερο για τα μάτια σας μόνο.

Πακέτο και το υπέροχο αμερικάνικο πόστερ της ταινίας με τη Λέα Σεϊντού και την Αντέλ Εξαρχόπουλος λίγο πριν φιληθούν στο στόμα σε μια σχεδόν εμβληματική εικόνα που τις ανυψώνει σε πραγματικά είδωλα του σύγχρονου σινεμά.

2

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και υπομονή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.


Διαβάστε ακόμη: