Buzz

Κάποιος να μιλήσει στον Γούντι Αλεν για το timing...

στα 10

Η επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν φημολογείται πως παρακολουθεί «έναν μεσήλικα άντρα που κοιμάται με μια 15χρονη». Μάς θυμίζει κάτι;

Κάποιος να μιλήσει στον Γούντι Αλεν για το timing...

Οι δηλώσεις - αλλά όχι διώξεις - που θέλουν τον Γούντι Αλεν να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την 7χρονη θετή κόρη του, Ντίλαν, έχουν για πάντα αφήσει το σκοτεινό τους ίχνος στη φήμη του σκηνοθέτη. Οι δικές του δηλώσεις σχετικά με το σκάνδαλο καταγγελιών για παρενοχλήσεις και βιασμούς από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ειπώθηκαν με αταίριαστες δόσεις κατανόησης και συμπόνοιας προς τον παραγωγό: «Η όλη υπόθεση με τον Χάρβεϊ Γουάινσταΐν είναι πολύ θλιβερή για όλους όσους εμπλέκονται. Τραγική για τις δύστυχες γυναίκες που εμπλέκονται, θλιβερή για τον Χάρβεϊ και την τόσο μπερδεμένη ζωή του...» (διαβάστε εδώ ολόκληρες τις σχετικές δηλώσεις τού Γούντι Αλεν).

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Αλεν βρίσκει την κατάσταση με τον Χάρβεϊ Γουάινσταΐν «θλιβερή και τραγική»

woody allen new film 607 Ελ Φάνινγκ και Τιμοτέ Σαλαμέ από τα γυρίσματα του καινούριου Γούντι Αλεν

Και τώρα, λες και ο 82χρονος Γούντι Αλεν είναι κλεισμένος σε μια φούσκα μακριά από την επικαιρότητα, λες και κανείς γύρω του δεν σκέφτηκε να τον συμβουλεύσει, η υπόθεση της νέας του ταινίας που διέρρευσε, πατά όλα τα επικίνδυνα κουμπιά, όχι μόνο για τη δική του ακεραιότητα, αλλά κυρίως για την κατεπείγουσα ανάγκη επιβολής σεβασμού στη γυναικεία αυτοδιάθεση και στην προστασία των ανήλικων κοριτσιών και αγοριών. Ηρωας της νέας, ατιτλοφόρητης ακόμα, ταινίας είναι ένας μεσήλικας άνδρας, που «ρεζιλεύεται κυνηγώντας κάθε φιλόδοξη στάρλετ, κάθε μοντέλο». Σε μια σκηνή που γυρίστηκε αυτές τις μέρες, η ηρωίδα τής Ρεμπέκα Χολ κατηγορεί τον εν λόγω ήρωα τού 44χρονου Τζουντ Λο ότι έκανε σεξ με μια 15χρονη «παλλακίδα». Στη σκηνή, το κορίτσι, που υποδύεται η 19χρονη Ελ Φάνινγκ, ομολογεί τη σχέση της με τον ήρωα, αλλά υποστηρίζει ότι είναι 21 χρόνων. Μετά από μια συζήτηση για τις δικές του απιστίες, η Φάνινγκ ρωτά τον Τζουντ Λο, «Ολες αυτές οι γυναίκες ήταν για απόλαυση, ή έκανες έρευνα για κάποιο πρότζεκτ;»

Διαβάστε ακόμη: Τζουντ Λο, Λίεβ Σράιμπερ, Ντιέγκο Λούνα στη νέα ταινία του Γούντι Αλεν

Με δεδομένη τη βεβαρημένη φήμη του Γούντι Αλεν, αλλά κυρίως τα σκάνδαλα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, του Τζέιμς Τόμπακ και της σαρωτικής αποκάλυψης άφθονων περιπτώσεων πολύχρονης ερωτικής εκμετάλλευσης (και) στον κινηματογραφικό κόσμο, ίσως ο Αλεν θα έπρεπε να αρκεστεί για λίγο στο «Wonder Wheel» που περιμένουμε στις 7 Δεκεμβρίου και να κάνει ένα διάλειμμα περισυλλογής κι αναδιοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: