Buzz

Ο Γούντι Αλεν ανακοίνωσε το καστ της νέας του ταινίας και μαζί την επιστροφή του στην Πόλη των Αγγέλων

στα 10

O Γούντι Αλεν επιστρέφει στη Νέα Υόρκη αλλά και το Λος Αντζελες για τη νέα του 47η ταινία, με καστ στο οποίο ξεχωρίζουν οι παρουσίες της Κρίστεν Στίουαρτ και της Μπλέικ Λάιβλι.

Ο Γούντι Αλεν ανακοίνωσε το καστ της νέας του ταινίας και μαζί την επιστροφή του στην Πόλη των Αγγέλων

Ακούραστος, αλλά και ειλικρινής για το λόγο για τον οποίο δεν κάνει πια σπουδαίες ταινίες παρά την αμείωτη παραγωγικότητα του, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας, 47ης ταινίας του που σηματοδοτεί ανάμεσα σε άλλα την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη, έξι ταινίες μετά το «Whatever Works» του 2009, αλλά και την πρώτη του ταινία που θα διαδραματίζεται εν μέρει στο Λος Αντζελες, 38 χρόνια μετά από κάποιες σκηνές του «Νευρικού Εραστή» που γυρίστηκαν στην Πόλη των Αγγέλων.

Διαβάστε αναλυτικά: «Είμαι τεμπέλης και το αντίθετο από τελειομανής»: O Γούντι Αλεν αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει πια ταινίες όπως παλιά!

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα τον συνοδεύσουν στην νέα του ταινία βρίσκει κανείς νέους και παλιότερους συνεργάτες του.

woody allen Kristen Stewart Blake Lively 607 H Κρίστεν Στίουαρτ και η Μπλέικ Λάιβλι - νέες μούσες του Γούντι Αλεν

Οι νέες σημαντικές προσθήκες στο γουντιαλενικό σύμπαν είναι η Κρίστεν Στίουαρτ και η Μπλέικ Λάιβλι (ίσως κάποια από τις δύο αναλάβει και χρέη νέας μούσας μετά τις θητείες της Σκάρλετ Τζοχάνσον και της Εμα Στόουν), ενώ μαζί τους παίζουν ακόμη ο Τζέσε Αϊζενμπεργκ, η Πάρκερ Πόουζι, ο Κόρει Στολ, ο Κεν Στοτ, ο Μπρους Γουίλις, η Τζίνι Μπέρλιν, η Ανα Καμπ, ο Στίβεν Κούνκεν, η Σάρι Λένικ και ο Πολ Σνάιντερ.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα για την υπόθεση της νέας αυτής ταινίας, ούτε φυσικά ποια από τις δύο νεαρές σταρ θα είναι η πρωταγωνίστρια. Για την ώρα αναμένουμε το «Irrational Man» στις ελληνικές αίθουσες στο τέλος του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη: