Buzz

H Μάριελ Χέμινγουεϊ του «Manhattan» αποκαλύπτει πως ο Γούντι Αλεν προσπάθησε να την αποπλανήσει

στα 10

Νέος γύρος στο «σκάνδαλο Γούντι Αλεν», με την Μάριελ Χέμινγουεϊ να αποκαλύπτει την αποπλάνησή της από τον τότε 44χρονο σκηνοθέτη.

H Μάριελ Χέμινγουεϊ του «Manhattan» αποκαλύπτει πως ο Γούντι Αλεν προσπάθησε να την αποπλανήσει
Ο Γούντι Αλεν και η Μάριελ Χέμινγκγουεϊ σε σκηνή από το «Manhattan»

Πάνω που ο θόρυβος γύρω από το «σκάνδαλο Γούντι Αλεν» είχε καταλαγιάσει, μια νέα αποκάλυψη μοιάζει να ανοίγει ξανά το φάκελο γύρω από τις κατηγορίες για κακοποίηση της θετής κόρης του που τον κράτησαν στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια, ενόσω ο ίδιος συνέχιζε να σκηνοθετεί τη μία ταινία πίσω από την άλλη. Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλο το χρονικό του «σκανδάλου Γούντι Αλεν».

Αυτή τη φορά, η Μάριελ Χέμινγουεϊ, η ηθοποιός του «Manhattan» του 1979, που προτάθηκε για Οσκαρ και υποδυόταν στην ταινία το «ανήλικο» φλερτ του Γούντι Αλεν, κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Out Came the Sun» και εκεί αποκαλύπτει πως ο Γούντι Αλεν προσπάθησε να την αποπλανήσει μόλις είχε γίνει 18 ετών στο Παρίσι, δύο χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας.

«Η σχέση μας ήταν πλατωνική, αλλά συνειδητοποίησα πως ήταν κάπως ερωτευμένος μαζί μου, αν και δεν έδωσα πολλή σημασία αφού αυτό συμβαίνει συχνά σε μεσήλικες άνδρες που βρίσκονται γύρω από νεαρές γυναίκες», γράφει η Χέμινγκγουεϊ, η οποία θυμάται τον Γούντι Αλεν να φτάνει στο Αϊντάχο, στο σπίτι των γονιών της και να προσκαλεί τη νεαρή κοπέλα σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»: Η Ντάιαν Κίτον υποστήριζει δημόσια τον Γούντι Αλεν

Manhattan 607 Ο Γούντι Αλεν και η Μάριελ Χέμινγκγουεϊ σε σκηνή από το «Manhattan»

H Χέμινγουεϊ εξέφρασε στους γονείς της τις αμφιβολίες της για το τι ακριβώς σήμαινε αυτό το ταξίδι των δυο τους στην Ευρώπη: «Δεν ήξερα πως θα κοιμόμασταν στο Παρίσι και δεν ήμουν σίγουρη ότι θα είχα το δικό μου δωμάτιο. Ο Γούντι δεν είχε μπει σε λεπτομέρειες, ούτε καν το είχε αναφέρει. Αλλά ήθελα να του τρίξουν τα δόντια. Δεν το έκαναν. Αντίθετα με ενθάρρυναν χωρίς πίεση να πάω μαζί του». Μάλιστα, ξύπνησε μέσα στη νύχτα, όταν συνειδητοποίησε πως το ταξίδι θα έβρισκε αυτήν και τον Αλεν μαζί ως ζευγάρι και τον ρώτησε αν θα έχει το δικό της δωμάτιο, διαφορετικά δεν μπορεί να πάει στο Παρίσι μαζί του.

Την επόμενη ημέρα ο Γούντι Αλεν έφυγε από το Αϊντάχο, το ταξίδι δεν έγινε ποτέ, αλλά να που η Μάριελ Χέμινγουεϊ ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει τώρα το γεγονός, μετά από τρεις δεκαετίες, σίγουρα κάτω από το φως των αποκαλύψεων γύρω από το αμφιλεγεμόνεο ιστορικό του σκηνοθέτη με τις πιο νεαρές από τον ίδιο κοπέλες.

Διαβάστε ακόμη: H Σκάρλετ Τζοχάνσον υποστηρίζει τον Γούντι Αλεν, η Λένα Ντάναμ πάλι δηλώνει αηδιασμένη από τη συμπεριφορά του

Manhattan 607 Ο Γούντι Αλεν και η Μάριελ Χέμινγκγουεϊ σε σκηνή από το «Manhattan»

Το 2011 σε μια συνέντευξή της, η Χέμινγουεϊ είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Γούντι Αλεν: «Στην πραγματική ζωή, ο Γούντι και εγώ δεν είχαμε σχέση, αλλά με έκανε να νιώθω απίστευτα έξυπνη. Με πήγαινε σε μουσεία και κονσέρτα. Μου έδωσε τη σοφία του και μπορείς αυτό να το δεις στο χαρακτήρα μου στο "Manhattan". Επίσης δεν είχα ποτέ φιλήσει κανέναν. Οπότε το φιλί στην ταινία μαζί του στο Central Park με είχε τρομάξει. Το σκεφτόμουν για εβδομάδες. Ευτυχώς ήταν μια μεγάλη σκηνή και δεν έπρεπε να κάνω πολλά. Μου επιτέθηκε σαν να ήμουν αμυντικός στο ποδόσφαιρο.»

Out Came the Sun Mariel Hemingway Cover 607 To εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας της Μάριελ Χέμινγουεϊ

Διαβάστε ακόμη: