Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2016: Πώς θα σας φαινόταν το δίδυμο Γουίλ Φέρελ & Ζακ Γαλιφιανάκη για οικοδεσπότες;

στα 10

Κι όμως! Είχαμε φτάσει τόσο κοντά στο να τους είχαμε παρουσιάστές της 84ης απονομής. Διαβάστε το παρασκήνιο που τώρα έχει προκαλέσει αναστάτωση στα social media. Ολοι θέλουν Ζακ & Γουίλ για τα Oscars 2016. Εσείς;

Oscars 2016: Πώς θα σας φαινόταν το δίδυμο Γουίλ Φέρελ & Ζακ Γαλιφιανάκη για οικοδεσπότες;

Ισως να θυμάστε το διαβόητο παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση του Εντι Μέρφι στην απονομή των Οscars 2012. Ο φίλος και συνεργάτης του Μπρετ Ράτνερ, μετά από ένα μπαράζ ανόητων, ομοφοβικών κι επικινδύνων δηλώσεων, είχε απολυθεί από τη θέση του ως παραγωγός των Οσκαρ. Μαζί του, είχε αποσυρθεί και ο παρουσιαστής τους Εντι Μέρφι. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της παραίτησης του Εντι Μέρφι από οικοδεσπότης της 84ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Tα αντανακλαστικά της Ακαδημίας είχαν απευθυνθεί στον παραγωγό Μπράιαν Γκλέιζερ κι εκείνος έφερε μαζί του τον κλασικό αγαπημένο Μπίλ Κρίσταλ.

Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι, σ' ένα παράλληλο και λίγο πιο τολμηρό δημιουργικά σύμπαν, θα μπορούσαμε να έχουμε το δίδυμο Γουίλ Φέρελ και Ζακ Γαλιφιανάκη στην παρουσίαση της 84ης απονομής. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Φέρελ σε πρόσφατη συνέντευξή του που έδωσε για την κωμωδία του «Get Hard».

will ferrell & zach galifianakis OSCARS 607

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως υπάρχουν ήδη φαβορί για τα Οσκαρ του 2016!

Φέρελ και Γαλιφιανάκης γύριζαν εκείνη την εποχή το «Οι Υποψήφιοι», όταν άκουσαν ότι ο Μέρφι αποσύρθηκε από την παρουσίαση των Οσκαρ. Αμέσως ο Φέρελ πήρε τον μάνατζέρ του και του ζήτησε να προτείνει στην Ακαδημία εκείνον και τον Γαλιφιανάκη. Με μία όμως ανατροπή.

«Θα παρουσιάσουμε τα Οσκαρ, αλλά θέλουμε η καμπάνια να γίνει διαφορετικά. Να έχει ως ιδέα το ότι "είναι αδύνατον να βρεθεί οικοδεσπότης'', ότι ''η Ακαδημία ψάχνει μέχρι την τελευταία στιγμή". Θέλουμε να ξεκινήσει η μετάδοση και κανείς να μην ξέρει ποιοι θα βγουν στη σκηνή. Ναι είναι έκπληξη. Ολη η ιδέα των κειμένων και της παρουσίασης θα στηρίζεται στο ότι ήρθαμε απροετοίμαστοι, την τελευταία στιγμή. Για αυτό είμαστε αναψοκοκκινισμένοι. Δεν ξέρουμε τα αστεία μας. Δεν ξέρουμε που είναι οι κάμερες. Οτι κάνουμε ένα ολόκληρο σόου χωρίς πρόβα...»

Διαβάστε ακόμη: Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν ανυπομονεί ακριβώς να επιστρέψει ως οικοδεσπότης των Οσκαρ το 2016

Φυσικά η Ακαδημία αρνήθηκε. Ηθελαν την κλασική δομή, ήθελαν να βομβαρδίσουν τον τηλεοπτικό αέρα και το Internet με πρόμο με τον νέο παρουσιαστή. Φήμες θέλουν τον Γκλέιζερ να γελάει με το concept, αλλά να μην μπορεί να επιβληθεί στην πιο συντηρητική Ακαδημία. «Τους δώσαμε χρυσό, αλλά απέρριψαν την πιο ριζοσπαστική ιδέα...» είπε ο Φέρελ.

Πάντως, αν θυμάστε, το δίδυμο εμφανίστηκε επί σκηνής για να παρουσιάσει το Οσκαρ Τραγουδιού. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό:


Δείτε περισσότερα: