Buzz

Το βίντεο όπου ένας εκτός εαυτού Γουίλ Φέρελ χτυπά μία cheerleader

στα 10

Καλεσμένος να κάνει το τιμητικό half-court shot στο ημίχρονο του αγώνα Pelicans-Lakers, ο Γουίλ Φέρελ, μεθυσμένος κι εκτός εαυτού, χτύπησε μία cheerleader στο πρόσωπο με την μπάλα του μπάσκετ.

Το βίντεο όπου ένας εκτός εαυτού Γουίλ Φέρελ χτυπά μία cheerleader

Τετάρτη βράδυ στο Smoothie King Center της Νέας Ορλεάνης. Ημίχρονο του παιχνιδιού μπάσκετ, ανάμεσα στους Pelicans και τους Lakers. Ο Γουίλ Φέρελ στέκεται στο κέντρο του γηπέδου, περιτριγυρισμένος από τις cheerleaders, για το τιμητικό «half-court shot» του αγώνα. Ο εκφωνητής τον παρουσιάζει, αλλά εκείνος, εμφανώς μεθυσμένος, παίρνει συνεχώς το μικρόφωνο και φλυαρεί. Του δίνουν μία πρώτη μπάλα, αστοχεί. Ζητά δεύτερη, ξαναπαίρνει το μικρόφωνο, οι υπεύθυνοι έχουν εμφανώς ανησυχήσει με την ανεξέλεγκτη κατάσταση, αλλά πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο Φέρελ κλέβει μία ακόμα μπάλα και την πετά με δύναμη και οργή στο πρόσωπο της ξανθιάς cheerleader που πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα. Τον μπουζουριάζουν τα security και τον σέρνουν εκτός γηπέδου.

.

Mην περιμένετε φυσικά τον ηθοποιό να δεχθεί μηνύσεις. Ολο αυτό δεν ήταν παρά στημένο και μέρος γυρίσματος της νέας του ταινίας, «Daddy's Home», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο Μαρκ Γουόλμπεργκ. Πρόκειται για την ιστορία ενός διαζευγμένου άντρα που δεν μπορεί να δεχθεί ότι η γυναίκα του ξαναπαντρεύεται και δημιουργεί... χάος.

Φυσικά, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το γύρισμα έγιναν viral και για λίγα λεπτά οι φανς του Γουίλ Φέρελ αναστατώθηκαν. Οχι, δε χρειαζόμαστε έναν ακόμα κωμικό σε meltdown.

Εδώ ολόκληρη κι άκοπη η σκηνή από το τηλέφωνο ενός θεατή:

.

Διαβάστε περισσότερα: