Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Μπίλι Κρίσταλ το’σκασε! Νέο τρέιλερ για την 84η απονομή των Οσκαρ

στα 10

Αν μη τι άλλο, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ξέρει πώς να αυτοσαρκάζεται χαριτωμένα…

Ο Μπίλι Κρίσταλ το’σκασε! Νέο τρέιλερ για την 84η απονομή των Οσκαρ

Διακωμωδώντας τη μακρόχρονη αναζήτηση του οικοδεσπότη της φετινής απονομής των Βραβείων Οσκαρ και, φυσικά, την ηχηρή αποχώρηση του Εντι Μέρφι, η Ακαδημία λανσάρει ένα αστείο τρέιλερ, που θα προβάλλεται και σε πάνω από 2.000 αμερικανικούς κινηματογράφους από σήμερα.

Γυρισμένο σε συνεργασία με το «Funny or Die», το σποτάκι κρατά το ύφος περιπέτειας καταδίωξης, με τον Τζος Ντουχάμελ και τη Μέγκαν Φοξ ως υπερ-πράκτορες και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς σε όλα-τα-λεφτά ρόλο μυστικιστή βαρκάρη.

«Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό φέτος, αντί για το παραδοσιακό κλιπ που φτιάχναμε πάντα, με αποσπάσματα από ταινίες. Το τρέιλερ έχει μια διασκεδαστική ανατροπή που αποδίδει τον ενθουσιασμό μας που έχουμε τον Μπίλι ξανά κοντά μας,» είπε η Κριστίνα Κουνέλιας, διευθύντρια μάρκετινγκ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Αντίστοιχα, ο Μάικ Φάρα, διευθυντής παραγωγής του «Funny or Die», εξομολογείται ότι «η ομάδα μας διασκέδασε τρομερά στη διάρκεια της συνεργασίας με την Ακαδημία και τον Μπίλι Κρίσταλ. Πιστεύουμε ότι το τρέιλερ μεταφέρει τον ενθουσιασμό γύρω από τα φετινά Οσκαρ και το ‘Funny or Die’ είναι περήφανο που αποτέλεσε μέρος της διοργάνωσης».

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και παραδεχτείτε το: τα φετινά Οσκαρ προβλέπονται πιο διασκεδαστικά, χάρη στην 9η εμφάνιση του Μπίλι Κρίσταλ ως οικοδεσπότη.