Buzz

Αυτό που Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν η φωνή του «Πάντινγκτον» στην Ουκρανία

στα 10

Και μάλιστα υπάρχει βίντεο με σκηνές από τα γυρίσματα που δείχνει τον Ζελένσκι να δανείζει την φωνή του στον αγαπημένο σε όλους αρκούδο.

Αυτό που Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν η φωνή του «Πάντινγκτον» στην Ουκρανία

Από την πρώτη στιγμή που Ρωσία κήρυξε αυτόν τον αδιανόητο πόλεμο στην Ουκρανία, ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις κυρίως για την στάση του που έχει κρατήσει απέναντι στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και την για τις προσπάθειές του να κρατήσει το ηθικό των πολιτών και των στρατιωτών της χώρας του στα ύψη.

Aυτό που μέχρι τότε δεν γνώριζαν αρκετοί ήταν ότι ο Ζελένσκι, πριν αναλάβει την προεδρία της Ουκρανίας το 2019, ήταν ηθοποιός και ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς της χώρας όπου, εκτός από τις διάφορες κινηματογραφικές του δουλειές, κέρδισε την oυκρανική εκδοχή του «Dancing with the Stars» τη δεκαετία του 2000. Φυσικά λοιπόν τα social media άρχισαν να γεμίζουν με βίντεο και φωτογραφίες από τις δουλείες του πριν γίνει πολιτικός. Και μια από αυτές τις δουλειές, η οποία έγινε viral, ήταν η μεταγλώττιση στα ουκρανικά του «Πάντιγκτον» με τον τον Ζελένσκι να κάνει τη φωνή του αξιαγάπητου αρκούδου.

paddington

Αυτό αποκάλυψε ο Φράνκλιν Λέοναρντ, ο ιδρυτής του Black List, o οποίος ανέφερε πως ο Ζελένκσι ήταν η φωνή στη μεταγλωττισμένη εκδοχή των ταινιών «Πάντινγκτον» και «Πάντινγκτον 2» στην Ουκρανία, πράγματα που επιβεβαίωσε και το Studio Canal και ο ηθοποιός των ταινιών Χιου Μπόνβιλ.

Διαβάστε ακόμα: Η Disney, η Warner και η Sony αρνούνται να βγάλουν τις νέες ταινίες τους στη Ρωσία

Μάλιστα το Studio Canal δεν έμεινε εκεί. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο με σκηνές από την ουκρανική μεταγλώττιση της ταινίας, δείχνοντας τον Ζελένσκι να δανείζει την φωνή του στον αγαπημένο αρκούδο, το οποίο έγινε αμέσως viral και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

paddington