Φεστιβάλ / Βραβεία

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Hμέρας #7

στα 10

Η κάμερα του Flix καταγράφει καθημερινά τα highlights του 54ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Flix Team
Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Hμέρας #7

H Πέμπτη 7 Νοεμβρίου ήταν αφιερωμένη στην Αγορά. Νωρίς το πρωί προβλήθηκαν οι ταινίες που συμμετείχαν στο τμήμα «Works in Progress» στο Ολύμπιον και το μεσημέρι ξεκίνησαν τα ραντεβού του φόρουμ συμπαραγωγών «Crossroads» στον πρώτο όροφο του Electra Palace.

Ανάμεσα στους φετινούς συμμετέχοντες και στα δύο τμήματα, υπήρχαν και Ελληνες κινηματογραφιστές και παραγωγοί που μίλησαν στην κάμερα του Flix για την εμπειρία τους και τα πρώτα βήματα των νέων τους ταινιών.

Στο βίντεο θα δείτε τους Ζαχαρία Μαυροειδή (σκηνοθέτης «Ο Απόστρατος»), Μαργαρίτα Μαντά (σκηνοθέτης «Για Πάντα), Αθανάσιο Καρανικόλα (σκηνοθέτης «Home Work»), Κάρολο Ζωναρά (σκηνοθέτης «Fellini»), Ρηνιώ Δραγασάκη (σκηνοθέτης «The Girl Next Door»), Κύρο Παπαβασιλείου (σκηνοθέτης «Οι Εντυπώσεις ενός Πνιγμένου», Γρηγόρη Αθανασίου (παραγωγός «Frankenstein - A Death Odyssey» σε σκηνοθεσία του Κώστα Ζάπα). Μαζί τους και παραγωγός και υπεύθυνη του τμήματος της Αγοράς, Μαρί - Πιερ Μασιά η οποία μας μίλησε για την αλλαγή στο τοπίο του ελληνικού κινηματογράφου και τον τρόπο να προχωρήσει αποφασιστικά προς το μέλλον.


Δείτε ακόμη:

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Ημέρας #1

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Hμέρας #2

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Ημέρας #3

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Ημέρας #4

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Ημέρας #5

Θεσσαλονίκη 2013: Το Βίντεο της Hμέρας #6

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.