Buzz

Super Bowl 2015: Δείτε όλα τα νέα τρέιλερ που έκαναν την πρεμιέρα τους στα διαλείμματα του μεγαλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς

στα 10

Από το «Furious 7» μέχρι το «Fifty Shades of Grey» και τα «Minions», δείτε όλα τα τρέιλερ που έκαναν την πρεμιέρα τους χθες το βράδυ.

Super Bowl 2015: Δείτε όλα τα νέα τρέιλερ που έκαναν την πρεμιέρα τους στα διαλείμματα του μεγαλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ και ένα από τα δημοφιλέστερα όλου του κόσμου, με ρεκόρ τηλεθέασης και εκατομμύρια αναφορές στα social media κάθε χρόνο. Πέρσι το Super Bowl είχε καθηλώσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από την οθόνη, οι οποίοι δεν βλέπουν μόνο τον τελικό των τελικών του αμερικανικού ποδοσφαίρου (βλ. football), αλλά ανυπομονούν για το σόου του ημιχρόνου, για τις διαφημίσεις με τον πιο ακριβό διαφημιστικό χρόνο του έτους και φυσικά τα τρέιλερ των ταινιών που διαλέγουν αυτή ακριβώς τη βραδιά για να κάνουν το πανάκριβο λανσάρισμά τους.

Διαβάστε ακόμη: Τα επεισόδια του Super Bowl: Μια ιστορία γραμμένη από εκατομμύρια θεατές!

Από το «Furious 7» μέχρι το «Fifty Shades of Grey» και από τα «Minions» μέχρι το «Jurassic World» δείτε εδώ όλα τα τρέιλερ που έκαναν την πρεμιέρα τους χθες το βράδυ, αν και τα social media ασχολήθηκαν περισσότερο με αυτήν εδώ τη διαφήμιση:












Διαβάστε ακόμη: