Buzz

The Park is Open: Καλώς ήλθατε στο «Jurassic World»

στα 10

Ποιος είπε ότι οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί; Από την μεγάλη οθόνη...

The Park is Open: Καλώς ήλθατε στο «Jurassic World»

Ηταν το 1993 όταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έφερε και πάλι τα προϊστορικά πλάσματα κάθε μεγέθους, από το XS μέχρι το XXL στην οθόνη στο «Jurassic Park», μια ταινία που στηρίχθηκε σε ένα έξυπνο gimmick και στην αλματώδη πρόοδο των ειδικών εφέ για να γίνει μια από τις θεαματικές επιτυχίες της εποχής της. UPDATE 25/11: κάντε scroll down στο τέλος του κειμένου για να δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε!

Κατά πόσο αυτά αρκούν για να επαναλάβει εκείνον τον θρίαμβο είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί, αλλά το σίγουρο απ΄ότι μπορούμε να καταλάβουμε από το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε πριν λίγο ως προάγγελος του trailer, είναι πως υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που χρησιμοποιείται ως δόλωμα εδώ, κι αυτός δεν είναι άλλος από την νοσταλγία.

jurassic world 607

Τα πιτσιρίκια που είδαν το «Jurassic Park» τότε, μπορεί και να έχουν δικά τους πιτσιρίκια σήμερα και μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως δεν θα δίσταζαν να κάνουν μια ακόμη επίσκεψη στο ανανεωμένο Ιουράσιο Πάρκο της οθόνης.

Δείτε το teaser:


Σκηνοθετημένη από τον Κόλιν Τρεβόροου της ενδιαφέρουσας ανεξάρτητης έκπληξης του «Safety Not Guaranteed» πριν δύο χρόνια και με τον Κρις Πρατ, το καινούριο it boy του Χόλιγουντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Jurassic World» μπορεί να άργησε λίγο να φτάσει στις αίθουσες, αλλά μοιάζει να ανήκει στην νέα εκδοχή των blockbusters που δεν είναι τόσο κυνικά και προσανατολισμένα μόνο στο εύκολο χρήμα.

Τo φιλμ διαδραματίζεται 22 χρόνια μετά την μέρα που το πάρκο άνοιξε τις πόρτες του σε επισκέπτες, οι οποίοι εξακολουθούν να έρχονται ακόμη κι αν τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών θα έλεγε κανείς πως θα έπρεπε να τους αποθαρρύνουν. Ομως στο «Jurassic World», ο αριθμός των επισκεπτών έρχει αρχίσει να μειώνεται σημαντικά κι έτσι οι ιδιοκτήτες του πάρκου αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια καινούρια πιο εντυπωσιακή εμπειρία.

jurassic world 607

Υπάρχει κανείς που έχει αμφιβολία ότι πρόκειται να πάει στραβά;

Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε: