Buzz

Τα «Minions» ξαναγράφουν την ιστορία του κόσμου όπως δεν την ξέραμε!

στα 10

Η πρώτη ταινία των «Minions» είναι έτοιμη και το πρώτο τρέιλερ αποκαλύπτει πως πίσω από κάθε μεγάλη στιγμή της ιστορίας αυτού του κόσμου κρύβεται ένα «κίτρινο» μυστικό.

Τα «Minions» ξαναγράφουν την ιστορία του κόσμου όπως δεν την ξέραμε!

Ηδη από το πρώτο «Despicable Me» του 2010, υπήρξε κυριολεκτικά λαϊκή απαίτηση για μια αυτόνομη ταινία (spin off) των minions, των σκανταλιάρηδων μικροσκοπικών συνεργατών του «απαισιότατου» Γκρου.

Τα χρόνια πέρασαν, τα minions πρωταγωνίστησαν (με ενισχυμένο ρόλο) και στο sequel του 2013 και ήδη από το 2012 μπήκε σε προπαραγωγή η δική τους ταινία - ένα prequel και των δύο «Despicable Me» που τώρα είναι έτοιμη για να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

Minions Movie 607

Η υπόθεση του «Minions» σε σκηνοθεσία των Πιερ Κόφιν και Κάιλ Μπάλντα είναι όσο εξωφρενική χρειάζεται, αφού αποκαλύπτεται πως τα κίτρινα πλάσματα που επιδίδονται σε ακατάσχετη και ακατάληπτη φλυαρία υπήρχαν από τις απαρχές της Γης με μοναδικό σκοπό να υπηρετούν τους κακούς της ανθρώπινης ιστορίας. Αφού λοιπόν εξοντώνουν κατά λάθος από τον T-Rex μέχρι τον Κόμη Δράκουλα και τον Ναπολέοντα, φτάνουν στην αγκαλιά της Scarlet Overkill (με τη φωνή της Σάντρα Μπούλοκ) που είναι αποφασισμένη να γίνει η πρώτη γυναίκα κακός του κόσμου...

Minions Movie 607

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε αφηγείται την προαιώνια διαδρομή τους προς τη Νέα Υόρκη των 60s και δεν θα μπορούσε να είναι τίποτ' άλλο παρά απολαυστικό - αν και με αμφιβολίες για το πόση ακριβώς ώρα μπορείς να παρακολουθείς τα αεικίνητα πλάσματα σε πρωτοφανείς γκάφες.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: