Buzz

«Feast»: Το νέο μικρού μήκους φιλμ της Disney χτυπάει νέα επίπεδα cuteness

στα 10

Μετά το «Paperman» που έγινε δικαιολογημένα viral και κέρδισε και το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, η Disney αποτίνει ένα φόρο τιμής στη Λαίδη και στον Αλήτη με την ιστορία ενός κουταβιού που ήθελε μόνο να τρώει... Πιο cute πεθαίνεις!

«Feast»: Το νέο μικρού μήκους φιλμ της Disney χτυπάει νέα επίπεδα cuteness

Η σχέση ενός βοστονέζικου τεριέ με το αφεντικό του διαγράφεται μέσα σε 12 χρόνια, με σημείο αναφοράς τα γεύματα που μοιράζονται μεταξύ τους...

Ναι, αυτό. Κάτι τόσο απλό. Κάτι τόσο βαθιά συναισθηματικό. Κάτι τόσο γνώριμο σε όποιον είχε ποτέ στη ζωή του ένα τετράποδο σύντροφο για να μοιράζεται κάτι από τη ζωή του.

Με το μαγικό άγγιγμα του Πάτρικ Οσμπορν, υπεύθυνου animation για το «Paperman» (δείτε το εδώ) που κέρδισε ως μεγάλο φαβορί το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στην 86η Απονομή, το «Feast» μοιάζει ήδη από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε ακόμη μια σελίδα στην μεγάλη ιστορία της Disney, με δυνατότητες instant classic.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Feast» που θα προβάλλεται πριν από το «Big Hero 6» που είναι προγραμματισμένο για τις αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου 2014:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Disney, Feast